logo


Χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου και της Πυροσβεστικής, κατέστη δυνατός ο έγκαιρος περιορισμός και η κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο ρέμα της Δ.Ε. Άνοιξης στην περιοχή Φασίδερι.

Στον τόπο της φωτιάς έσπευσαν αμέσως έξι επανδρωμένα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας με εθελοντές από τα τμήματα Πολιτικής Προστασίας του Αγίου Στεφάνου, της Άνοιξης και της Ροδόπολης, τα οποία σε συνεργασία με ένα όχημα της Πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά σχεδόν εν τη γενέσει της.

Στο επίμαχο σημείο έσπευσαν από τα πρώτα λεπτά ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κ. Κοντάκης, οι οποίοι βοήθησαν στον συντονισμών των προσπαθειών.

Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί για μία ακόμη φορά τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας και την Πυροσβεστική και εφιστά την προσοχή όλων, για την αποφυγή παρόμοιων δυσάρεστων περιστατικών, καθώς όπως αποδεικνύεται και πάλι η έγκαιρη επέμβαση, σώζει ζωές και περιουσίες. Ας είμαστε όλοι σε επιφυλακή!