logo


Το τέλος της δύσκολης, σχετικά, χρονιάς που πέρασε μας βρίσκει ικανοποιημένους με την εξέλιξη των προβλημάτων που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε.

1.Η κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρισκόταν δίπλα στο σχολείο μας απομακρύνθηκε μετά από αγώνες μας, με τη δημοτική αρχή να είναι δίπλα μας.
2.Η Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου θα καλύψει το κόστος της επισκευής της στέγης του Νηπιαγωγείου Σταμάτας. Η σύμβαση ήδη έχει υπογραφεί και αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες.
3.Η Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Διονύσου μάς ενημέρωσε εγγράφως ότι η αναμόρφωση του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου ( που είναι όχι μόνο ακατάλληλος αλλά και επικίνδυνος για τα παιδιά μας ) θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Δεν ξεχάσαμε, βέβαια, αντιμετωπίζοντας όλα αυτά τα προβλήματα να διοργανώσουμε bazaar, εκδηλώσεις και εκδρομές για τα παιδιά μας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Ο στόχος μας για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Συμμετείχαμε σε δράσεις με όμορους Συλλόγους Γονέων και με το Δήμο Διονύσου.

Η συνεργασία με το διευθυντή του δημοτικού σχολείου, τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου και το διδακτικό προσωπικό ήταν εξαιρετική. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους στο έργο μας .

Ευχαριστούμε τους γονείς που ανταποκρίνονταν στο κάθε κάλεσμά μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σταμάτας
Η Πρόεδρος: Αναστασία Κώνστα
Ο Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Ραφτόπουλος
Η Γραμματέας: Γεωργία Παναγοπούλου
Τα μέλη :Σταμάτης Διάκος, Γωγώ Νεστοριάδη, Στέλλα Εξαρχοπούλου, Δημήτρης Μπιτζής, Αντρέας Θωμανίκος, Άγης Ζιζάς.