logo


Ένα καινούργιο προφίλ έκανε προσφάτως την εμφάνισή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook). Πρόκειται για τη σελίδα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Διονύσου, που στήθηκε με πρωτοβουλία της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, Λ. Μήλα- Ελευθεριάδη. Στόχος η σύγχρονης μορφής επικοινωνία ανάμεσα στα σχολεία και τους χρήστες τους- μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς. Στη σχετική ανακοίνωσή της η κ. Μήλα αναφέρει:

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και δάσκαλοι,
Το προφίλ αυτό δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου Λαμπρινής Μήλα – Ελευθεριάδη με σκοπό την ύπαρξη μιας επιπρόσθετης σύγχρονης μορφής επικοινωνίας ανάμεσα στα σχολεία, που έχει στην αρμοδιότητά της η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, και τους χρήστες αυτών, μαθητές και γονείς, τους δασκάλους, την τοπική κοινωνία και το δυναμικό της σχολικής επιτροπής, ώστε να αναδεικνύονται πρωτοβουλίες, δράσεις και κάθε τι θετικό στη λειτουργία των σχολείων, και να επισημαίνονται προβλήματα και αδυναμίες, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ευελπιστούμε η επικοινωνία αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας εποικοδομητικής και αποτελεσματικής συνεργασίας, ώστε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή (με την στήριξη του Δήμου) να παράσχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους μικρούς δημότες της και τους δασκάλους τους και να εξασφαλίσει στους γονείς τη βεβαιότητα ότι τα παιδιά τους φοιτούν σε ένα ανθρώπινο, καθαρό, αξιοπρεπές και δημιουργικό περιβάλλον από πλευράς κτηριακής υποδομής και υλικοτεχνικής υποδομής, πράγμα που αποτελεί τη βάση και το εφαλτήριο για την παροχή της γνώσης.

 Μετά τη Σχολική Επιτροπή, την σκυτάλη παίρνουν οι άξιοι εκπαιδευτικοί που στελεχώνουν τα σχολεία μας, έτσι ώστε να διαπλάθονται μαθητές με ουσιαστικές γνώσεις, ήθος, υπευθυνότητα, συνέπεια, ευαισθητοποίηση στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, δημιουργικότητα και φαντασία!