logo


Με το σύνθημα «Γίνε εθελοντής, το αίμα είναι αναντικατάστατο» ο καλλικρατικός Δήμος Διονύσου, θα διοργανώσει στις 20 και 25 Μαΐου 2013 τη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών.
Η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία θα διοργανωθεί με τη συνεργασία του Γραφείου Εθελοντισμού και του Τμήματος Πρόνοιας, την Δευτέρα 20 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 25 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα θα γίνει αιμοδοσία στα Πολυϊατρεία του Δήμου Διονύσου (Γρ. Λαμπράκη 6 & Ν. Ζέρβα –Άγιος Στέφανος).
Υπεύθυνη αιμοδοσίας για τον Δήμο: Κέλλυ Σαββοπούλου (Τηλ. 6942 082061)
Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 213 2030620 & 213 2030603.
E-mail: aimodosiadd@gmail.com

Η υπεύθυνη της αιμοδοσίας κ. Σαββοπούλου υπογραμμίζει στην Οδό Διονύσου: «Όσο πιο πολύ αίμα έχουμε, τόσο περισσότερους Διονυσιώτες μπορούμε να καλύψουμε» και υπενθυμίζει πως ο Δήμος Διονύσου θα εξασφάλιζε αρκετές μονάδες για όλους τους κατοίκους του, αν ένα  και μόνο άτομο από κάθε οικογένεια συμμετείχε στην αιμοδοσία του Δήμου.

Και μια επισήμανση της εφημερίδας: Από αυτή τη δεύτερη αιμοδοσία του Δήμου θα «απουσιάσουν» αναγκαστικά όσοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε πριν από δύο περίπου μήνες ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Διονύσου, στερώντας έτσι από τη δημοτική Τράπεζα Αίματος πολύτιμες μονάδες. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να συντονιστούν οι τοπικοί φορείς, που επί χρόνια αγωνίζονταν κατά μόνας για τον ίδιο σκοπό, με την αντίστοιχη πρωτοβουλία του Δήμου για τη δημιουργία και την ενίσχυση μιας ενιαίας δημοτικής Τράπεζας Αίματος η οποία θα καλύπτει όλους ανεξαιρέτως τους Διονυσιώτες.