logo


Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου Αττικής πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία στο βόλεϊ Γυναικών στον αγώνα φιέστα με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Γλυκών Νερών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Κλειστό του Αγίου Στεφάνου. Η πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας νίκησε με 3-1 σετ.

Ο προπονητής της Γ. Πανταζόπουλος, σε δηλώσεις του μίλησε για δικαίωση των κόπων αθλητριών και διοίκησης, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Καλογεράς σημείωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την άνοδο στην Α’τοπική κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές μας. Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά που γίνεται στον Σύλλογό μας τα τελευταία χρόνια, απέδωσε καρπούς. Τώρα περιμένουμε και την ομάδα Κορασίδων που τα πηγαίνει εξίσου καλά να καταφέρει να ανέβει κατηγορία. Στόχος μας για τη νέα χρονιά δεν είναι η διατήρηση στην κατηγορία και μόνο, αλλά και η διεκδίκηση μίας υψηλής θέσης».

Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, ο οποίος σε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Σύλλογο, τον χαρακτηρίζει ως τον καλύτερο πρεσβευτή του Δήμου μας στο άθλημα του βόλεϊ αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και εύχεται στις αθλήτριες, τους προπονητές και τα μέλη της διοίκησης, νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.