logo


Μετά και την επεισοδιακή, όπως κατέγραψε η Οδός Διονύσου, συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Σταμάτας την περασμένη Δευτέρα, με αφορμή την κατασκευή αντλιοστασίου ακαθάρτων στην περιοχή, ο Δήμος Διονύσου οργανώνει επιτόπια επίσκεψη σε αντλιοστάσιο της ΕΥΔΑΠ στα νότια προάστια της  Αθήνας, ώστε όσοι ανησυχούν- παρατάξεις, φορείς και κάτοικοι της Σταμάτας- να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τον τρόπο λειτουργίας των εγκαταστάσεων αυτών.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την πρόσκληση που ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Παππάς απευθύνει στους επικεφαλής των παρατάξεων, στους εκπροσώπους των φορέων της Σταμάτας, τους δημοτικούς συμβούλους, στο Τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους, λεωφορείο του Δήμου θα αναχωρήσει από την Πλατεία Σταμάτας τη Δευτέρα 15 Απριλίου το πρωί στις 9 για την επιτόπια επίσκεψη σε υφιστάμενα φρεάτια άντλησης λυμάτων της ΕΥΔΑΠ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως επειδή οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες, αν σημειωθεί πληρότητα, τότε θα προηγηθούν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων, των φορέων και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.