logo


Κατέβηκε ο ιστός της κεραίας αλλά έμειναν τα μηχανήματα. Γι’ αυτό η Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας και ο Δήμος Διονύσου καλούν τους κατοίκους σήμερα το απόγευμα στις 6 στο Δημοτικό Κατάστημα της Σταμάτας σε νέα κινητοποίηση, προκειμένου ο ιδιοκτήτης επί της Κων/λεως που είχε τοποθετήσει την κεραία κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE στην ταράτσα του σπιτιού του, να απομακρύνει οριστικά και τα υπόλοιπα μηχανήματα της εγκατάστασης.

Εντωμεταξύ, ήδη από νωρίς το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 28 Μαρτίου, οπότε και είχε οργανωθεί συνάντηση και πορεία διαμαρτυρίας από τους κατοίκους,  είχε διαπιστωθεί πως ο ιδιοκτήτης της οικίας είχε αποξηλώσει τον ιστό της κεραίας. Παρά ταύτα η συνάντηση στο δημοτικό κατάστημα της Σταμάτας πραγματοποιήθηκε κανονικά. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Διονύσου, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι- Διοίκησης και μειοψηφίας-, ο ιερέας της Σταμάτας και πολλοί κάτοικοι οι οποίοι εν συνεχεία, συνοδεία του καλαθοφόρου του Δήμου, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας μέσα από την πόλη προς  το σπίτι όπου ήταν τοποθετημένη η κεραία. Εκεί, δια του Δημάρχου, ζήτησαν την απομάκρυνση και των υπολοίπων μηχανημάτων της εγκατάστασης. Και για να διαπιστώσουν αν η σχετική δέσμευση του ιδιοκτήτη τηρηθεί, θα προβούν και στη νέα σημερινή συνάντηση.

Όπως γράφει και ο τοπικός σύμβουλος Β. Πέππας στο facebook της Σταμάτας «Η δύναμή μας είναι ο ενωμένος λαός της Σταμάτας που ξανά θα βρίσκεται στις επάλξεις την 1/4/2013 στις 6 το απόγευμα για την ολοκληρωτική αποξήλωση και των μηχανημάτων της κεραίας».