logo


Συγκροτήθηκε σε Σώμα με Πρόεδρο το δημοτικό σύμβουλο Ν. Καρυστινό το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ, παρόλο που εκκρεμεί η απάντηση από την περιφέρεια στις προσφυγές που η μείζων μειοψηφία έχει καταθέσει για τη διαδικασία εκλογής των μελών των Νομικών Προσώπων από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των νέων μελών του ΘΕΣΠΙ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου, παρόντος του Δημάρχου Διονύσου Γ. Καλαφατέλη.

Ο κ. Καλαφατέλης, στην ομιλία του, ευχαρίστησε την προηγούμενη διοίκηση του ΘΕΣΠΙ, που οργάνωσε εκ του μηδενός το Νομικό Πρόσωπο και πραγματοποίησε με επιτυχία σειρά αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενώ τόνισε ότι στις προτεραιότητες της Διοίκησης του Δήμου είναι η ανάδειξη των πολιτιστικών δυνάμεων του τόπου και η δημιουργία κοινής συνείδησης και αίσθησης πολιτισμού. Ζήτησε, τέλος, να οργανωθούν περισσότερες εκδηλώσεις στον Αθλητισμό με την ενεργό συμμετοχή όλων των νέων του τόπου μας, αλλά και δράσεις που να αναδεικνύουν και ιστορικά στοιχεία του Δήμου μας, όπως είναι για παράδειγμα η αναβίωση της Φειδιππίδιας διαδρομής.

Τέλος ο Δήμαρχος Διονύσου ενημέρωσε τα μέλη του «ΘΕΣΠΙ» ότι αντιπροσωπεία των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες τα γήπεδα των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου και μετά την αυτοψία, η Γ.Γ.Α. δεσμεύτηκε ότι θα εκπονήσει εντελώς δωρεάν, μελέτες για τα γήπεδα που χρήζουν ανακατασκευής.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ κ. Καρυστινός αφού καλωσόρισε τα μέλη και τα ενημέρωσε για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα, ζήτησε από όλους συστράτευση στον κοινό στόχο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην Οδό Διονύσου, «φιλοδοξούμε τα μέλη που θα δουλεύουν για το ΘΕΣΠΙ να είναι 30, δηλαδή όχι μόνο τα τακτικά αλλά ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο. Μόνο έτσι θα έχουμε αποτέλεσμα».

Σημείωσε, τέλος, ο κ. Καρυστινός, ότι θα επιδιωχτεί μία πιο στενή συνεργασία με τους συλλόγους και πολιτιστικούς – αθλητικούς παράγοντες όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, για τη διαμόρφωση ενός αποδοτικότερου πλαισίου, σχεδιασμού και οργάνωσης των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου μας.