logo


Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Ροΐδης!

Με μια πολιτική, όπως τη χαρακτήρισε, δήλωσή του ανεξαρτητοποιήθηκε από τη δημοτική ομάδα της Διοίκησης, παραμένοντας όμως στις επάλξεις του Δ.Σ., ο δημοτικός σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θ. Ροΐδης το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στη διάρκεια της συνεδρίασης που είχε διακοπεί την προηγούμενη ημέρα λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Ο κ. Ροΐδης στη δήλωσή του στηλίτευσε την εικόνα της παράταξής του (σ.σ. η οποία για δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις εμφανίστηκε αποδεκατισμένη) «φωτογραφίζοντας» συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους της ίδιας δημοτικής ομάδας, που ενώ ουδείς τούς ανάγκασε να διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών, εκείνοι προφασιζόμενοι ασθένεια ή και άλλες δικαιολογίες, συστηματικά απουσιάζουν. Και ενώ ο ίδιος κατέβαλε προσπάθειες επί δυο χρόνια να εξασφαλίσει τη συνοχή της παράταξης, εντούτοις απέτυχε πιθανολογώντας πως «ίσως αποτελώ βαρίδι που η παράταξη πρέπει να το αποβάλει».

Προέτρεψε τέλος αυτή την παράταξη να συναντηθεί με τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, ώστε να ανακτήσει τη χαμένη πλειοψηφία, μια που «η δική της πολιτική είναι μονόδρομος για να τηρηθεί το συμβόλαιο με το λαό».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επιτεθεί σε όσους «με μένος μού απέδωσαν το ρόλο του κακού, πολλές φορές αδίκως, μια που έχω μπει στο στόχαστρο ανθρώπων που έχουν αναγάγει την κακεντρέχεια σε επιστήμη», κατονομάζοντας συγκεκριμένο συμπολίτη μας.

Σε ερώτηση της Οδού Διονύσου προς το Δήμαρχο Διονύσου πώς σχολιάζει την ανεξαρτητοποίηση Ροΐδη, ο κ. Καλαφατέλης, επικαλούμενος την απουσία του από το Δ.Σ. τη στιγμή της δήλωσης, απέφυγε να μας απαντήσει.

Πάντως, στο περιθώριο του Δημοτικού Συμβουλίου, πολλοί ήταν αυτοί που στοιχημάτιζαν ότι «πριν αλέκτορα φωνήσαι», ο κ. Ροΐδης θα επιστρέψει στο λίκνο της Διοίκησης…