logo


Μετά τους τοπικούς συμβούλους των μειοψηφιών που με κοινή τους επιστολή κατήγγειλαν την εγκατάλειψη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης, έρχεται ο Αντιπρόεδρος της ίδιας Δημοτικής Κοινότητας, Μ. Κόκκαλης, να καταγγείλει με τη σειρά του την εγκατάλειψη στο Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής, με σχετική ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

«Απόψε βρέθηκα στο κλειστό γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης.
Συνήθως όταν επισκέπτομαι τον συγκεκριμένο χώρο, φεύγω γεμάτος χαρά για τα δεκάδες παιδιά που βλέπω να αθλούνται .
Σήμερα έφυγα γεμάτος απογοήτευση, αγανάκτηση και ντροπή, έφυγα με σκυμμένο το κεφάλι ακούγοντας τα παράπονα των παρευρισκομένων γονιών, το κλειστό γυμναστήριο θύμιζε πισίνα .
Η στέγη του βάζει νερά, ένα πρόβλημα το οποίο υφίσταται τα τελευταία δύο χρόνια και έχει επισημανθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πολλές φορές, εγγράφως και προφορικώς. Το έργο της επισκευής της έχει συμπεριληφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Διονύσου τα τελευταία δύο χρόνια και οι διαβεβαιώσεις για την άμεση λύση του προβλήματος πολλές…  H λύση που έχει δοθεί μέχρι σήμερα φαίνεται στην φωτογραφία . Πολύ φοβάμαι πως η ζημιά θα μεγαλώσει,  είτε με την καταστροφή του τερέν από τα νερά, είτε με την ακόμη μεγαλύτερη ζημιά που μπορεί να πάθει η οροφή του κτιρίου αλλά …ακόμη περισσότερο φοβάμαι μην τραυματιστεί κάποιο παιδί .
Ας αφήσουμε επιτέλους στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παρατάξεις μας (αναφέρομαι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση και όλοι ξέρουν τι εννοώ) και ας σκύψουμε πάνω στα πραγματικά προβλήματα της περιοχής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και για την λύση των οποίων μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους .

* όπως θα ξέρετε όσοι με γνωρίζετε, ποτέ δεν συστήνομαι ή υπογράφω κείμενα ως «αντιπρόεδρος», τώρα το κάνω γιατί δεν εκφράζω άποψη και ανησυχίες μόνο ως δημότης του Δήμου Διονύσου αλλά και ως μέλος της διοίκησης αυτού» .