logo


 

Λακκούβες σε 22 δρόμους, κατέγραψε ο Ν. Αντάπασης (Συμμαχία για τον Πολίτη), τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής μας Κοινότητας, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο φύλλο της Οδού Διονύσου. Πάνω από 80(!!!) δρόμους έχει σημειώσει στον αντίστοιχο κατάλογο που κατήρτισε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γ. Κακούρη, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υποδομών Ν. Παππά, «κόντρα» που προκάλεσε μάλλον εύθυμη ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου (Τρίτη 19 Φεβρουαρίου).

Για λακκούβες που βρίσκονται παντού στο Διόνυσο μίλησαν όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι, και ιδιαιτέρως αυτοί που κατοικούν στη Ραπεντώσα, ενώ κατέθεσαν και τις προσωπικές τους εμπειρίες από ατυχήματα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα πάντως με την κ. Κακούρη, και τη σχετική ενημέρωση του κ. Παππά, ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο επούλωσης των λάκκων «δεν έχει λεφτά να πληρώσει την εγγυητική επιστολή», δήλωση που προκάλεσε την έκρηξη του Τ. Μπάση (ΑΔΚ): «Πρώτη φορά ακούω να παίρνει κάποιος μια δουλειά, χωρίς να προσκομίζει από την αρχή όλα τα απαραίτητα και απαιτούμενα δικαιολογητικά»!!!

Για την ιστορία να σημειωθεί πως στη λίστα με τις φθορές στο οδόστρωμα αναφέρονται μόνον οι κυριότερες και πιο επικίνδυνες. Ανάμεσά τους και δύο ολόκληροι δρόμοι, στο Λόφο Πνυκός και η οδός Κανάρη. Αλλά και οι υπόλοιποι, ένθεν και ένθεν της Λεωφόρου Διονύσου, στη Ραπεντώσα και την Αναγέννηση, παρουσιάζουν σημαντικές φθορές και μάλιστα σε πολλά σημεία τους. Και βέβαια δεν είχε υπολογισθεί η πρόσφατη θεομηνία, που σίγουρα ανέβασε δραματικά τον αριθμό και των δρόμων και των φθορών τους!