logo


Για την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Διονύσου η παρακάτω επιστολή- καταγγελία του Σωματείου Οικισμού ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, την οποία ο Πρόεδρος του Σωματείου Π. Παραμάνης κοινοποιεί προς τα μέλη του Τοπικού και Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και στην Περιφέρεια και στη Δημόσια Διοίκηση. 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ                                                     
ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Έδρα Βωμού Διονύσου 10 Τ.Κ.14576
Πληρ. Παντελής Παραμάνης
Τηλ. 210 6210110  6937042224
Ε mail: p.paramanis@gmail.com

Προς :      Πρόεδρο και μέλη  Δημ. Συμβ. Κοιν.  Διονύσου
Κοιν:        Πρόεδρο και μέλη Δημ .Συμβ. Διονύσου
Κοιν:        Πρόεδρο και μέλη Ποιότητας Ζωής
Κοιν:      Προς  τον Γ.Γ. της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
Κοιν:      Δημόσια Διοίκηση

Θέμα:       Καταγγέλλουμε τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Διονύσου και προσβάλλομε ως παράνομη την απόφασή του  να απαλλάξει ηγετικό του μέλος  που για «καταγγελίες» κατά δημοτών και  προσφυγές κατά του Δήμου, «από τον οποίον και  χρηματοδοτείται»,  έκανε  «παράνομες συναλλαγές» με αποτέλεσμα το ταμείο του να είναι ελλειμματικό.                                                                                                                        Η πληρωμή των δικηγόρων για τις παραπάνω πράξεις γινόταν :
Υπογείως !!   Χωρίς αποδείξεις !!
          Ο Εξωραϊστικός  που κριτικάρει τους  πάντες,  που ελέγχει τους πάντες, που ζητάει διαύγεια από τους άλλους χωρίς ο ίδιος να δίνει λογαριασμό σε κανένα και κυρίως χωρίς να αιτιολογεί με στοιχεία τις «πολλές και άδικες προσφυγές και καταγγελίες» που κάνει, πιάστηκε να λειτουργεί   ΠΑΡΑΝΟΜΑ.                                                                                                                                Η κατάλυσή  των νόμων,  όπως κι αν συντελείται,  «από όποιον κι αν συντελείται», δεν σηκώνει  εκπτώσεις, ούτε δικαιολογίες,  ούτε ελαφρυντικά.
«Δεν υπάρχει καλή»  και « κακή» ανομία.
Κι όμως, η απόφαση της Γενική Συνέλευσης της 24/11/2012, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δημ. Κοιν. Διονύσου μάς επιβεβαίωσε ότι, « τα δικά τους» μέλη είναι στο απυρόβλητο.
Επειδή γι’ αυτούς έχει μεγαλύτερη σημασία το «φαίνεσθαι» από την ουσία, το πρόβλημα
παράνομων  δραστηριοτήτων « ηγέτη τους», που ήρθε στο φώς, αντί να διερευνηθεί ως το τέλος, και σε όλες τις διαστάσεις  και να επιβληθούν κυρώσεις,  με μεγάλη ευκολία το «κουκούλωσαν»(!!!)   αν και υπήρξαν αντιρρήσεις!!!   ΧΩΡΙΣ  ΟΜΟΦΩΝΙΑ η απόφαση.
Υπερίσχυσαν οι φωνές των συγγενών και « επιστρατευμένων φίλων» της πρώην προέδρου κ. Τσαπέ  που σε ρόλο «ενόρκων» ήρθαν με ένα και μόνο σκοπό:  Να αθωώσουν την χωρίς ελαφρυντικά ένοχο κ. Τσαπέ.  Αδιάφοροι  εάν  ο σκοπός  αυτών των παράνομων συναλλαγών έπληξε αδίκως δικαιώματα συνανθρώπων τους.
Μια απλή   δημοσίευση (12 λέξεις) σε φιλικά προσκείμενο τοπικό τύπο ενημέρωσε ότι, ενέκριναν  διαγραφή του ελλείμματος (3900 €)  και απαλλαγή των υπευθύνων. Έτσι απλά.
 Μα ένας ήταν ο υπεύθυνος η κ. Τσαπέ !
Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι «συνήγοροι» (που έπλεξαν το εγκώμιο της κ. Τσαπέ)    έγιναν συνεργοί.
Υ.Γ. Το μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Γ. Φράγκου δεν συμφωνούσε με την απόφαση.

Ο πρόεδρος

Παντελής Παραμάνης