ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι,
Ζούμε δίπλα σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής. Η προστασία του δάσους μας δεν είναι υπόθεση λίγων, αλλά ευθύνη όλων μας. Η αντιπυρική περίοδος απαιτεί την εγρήγορση και τη συμμετοχή όλων μας.
Για τον λόγο αυτό, αναζητούμε εθελοντές για τη στελέχωση του Πυροφυλακίου Αχλαδούλας, συμβάλλοντας στην επιτήρηση της περιοχής και στην έγκαιρη αναφορά οποιουδήποτε ύποπτου περιστατικού.
📍 Καθημερινές βάρδιες:
🕤 21:30 – 24:00
🚨 Σε περίπτωση συμβάντος ή αυξημένου κινδύνου, θα χρειαστεί η συνδρομή εθελοντών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με τις ανάγκες.
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία· αρκούν η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η διάθεση για προσφορά.
Κάθε βάρδια, κάθε ώρα παρουσίας και κάθε εθελοντής μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με τη συμμετοχή μας προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον, τις περιουσίες μας και την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας.
📞 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας απαντώντας στο παρόν μήνυμα για να δηλώσουν διαθεσιμότητα και να ενταχθούν στο πρόγραμμα των βαρδιών, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής τους.
Το δάσος είναι η κληρονομιά μας. Ας το προστατεύσουμε όλοι μαζί.
🌲💚🚒Η πρόληψη σώζει ζωές. Η παρουσία μας κάνει τη διαφορά.* 💚🌲🚒

