Με δυο αλλεπάλληλες αποφάσεις, σήμερα Τρίτη 3 Ιουνίου, η Δήμαρχος Διονύσου Κ. Μαϊχόσογλου προχώρησε σε μίνι ανασχηματισμό του σχήματος της Δημοτικής Αρχής, μετά και από την παραίτηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γ. Τραϊφόρου.
Με την πρώτη απόφασή της η κ. Μαϊχόσογλου αποδέχτηκε την παραίτηση του κ. Τραϊφόρου από την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και στη θέση του όρισε τον μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας Γρ. Ίσσαρη:
Με τη δεύτερη απόφαση ο δημοτικός σύμβουλος Στ. Δημητριάδης αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Καθαριότητας στη θέση του κ. Ίσσαρη:
Ο τελευταίος θα συνεχίσει να υπηρετεί ως άμισθος Αντιδήμαρχος, ενώ έμμισθος θα είναι ο κ. Δημητριάδης.