logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, με την ονομασία “Let’s Do It Greece” συμμετέχει για ακόμα μια φορά ενεργά η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου.

Με το σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα», την Κυριακή 26 Απριλίου συντονιζόμαστε και εμείς ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλο το Δήμο, σε κάθε Κοινότητα. Έτσι, το ραντεβού μας στο Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης απλά μεταφέρεται από την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 26 Απριλίου.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα και περνάμε και εμείς το μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, τα μέλη της Τράπεζας Χρόνου δημιούργησαν και μοιράζουν την Κυριακή 26 Απριλίου τα δικά τους «πράσινα» μαγνητάκια, με ένα δυνατό οικολογικό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η υποστήριξη και συμμετοχή όλων μας πραγματικά μετράει!!

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δράσεις δημοτικές ενότητες  στην ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και στο facebook ώστε να επιλέξετε πού μπορείτε να συμμετάσχετε και να συνδράμετε στην διανομή.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Τράπεζα Χρόνου- Τηλ.επικονωνίας: 2132030621/637.