logo


Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΤΙΑΣ τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, ήταν και αυτό του ορισμού των μελών της επιτροπής λειτουργίας για το παράρτημα του ΚΑΠΗ Διονύσου, η ίδρυση του οποίου φαίνεται να προχωρεί με γοργούς ρυθμούς.

Μετά τη σχετική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, και την επικύρωσή της από την ΕΣΤΙΑ τον περασμένο μήνα, χθες ορίστηκαν τα μέλη της επιτροπής, που όπως είπε ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Θ. Στάικος, προτάθηκαν με μοναδικό κριτήριο το ότι είναι χρήστες των υπηρεσιών των υπολοίπων ΚΑΠΗ του Δήμου. Επιπλέον η επιτροπή όρισε ήδη συντονιστή  και γραμματέα- ταμία.

Μέλη της επιτροπής είναι οι:

Βαλσαμάκη  Βιβίνα, Βουρλή  Αντωνία, Δευτεραίου  Μαρία (Γραμματέας –  Ταμίας), Ζωίδης Πέτρος (Συντονιστής), Κυριαζόπουλος Θανάσης, Περαματζέλη Κική, Χρυσόπουλος Γιάννης.

Αναμένεται, τέλος, να δημοσιευθεί εντός των ημερών η προκήρυξη για το κτήριο που ο Δήμος ζητεί να ενοικιάσει για τη στέγαση του ΚΑΠΗ, χωρίς πάντως πολλές ελπίδες να αποδειχθεί γόνιμος, μια ως γνωστόν στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου σπανίζουν τα κτήρια που πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές.