logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα μεγάλη τιμή για τον Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ αποτελεί η πρόσκληση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ) για συμμετοχή της αθλήτριας του Α.Ο. Άνοιξης, Αικατερίνης Γκιουρέ, στις προπονήσεις του κλιμακίου της Εθνικής Ελλάδος στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’, από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδος  Δ. Σκάρλο.

Προσωπική επιτυχία και δικαίωση για την αθλητριά μας, η οποία διανύοντας επίσης το δεύτερο χρόνο αγωνιστικής της παρουσίας, όπως συνέβη με τους δύο συναθλητές της στην κατηγορία των Παμπαίδων Β’, κατόρθωσε με την αγωνιστική της διάθεση να προσκληθεί.

Για την επιλογή της αθλήτριας ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης Μ. Λουκάτος δήλωσε: «Για κάποιους μπορεί να αποτελεί έκπληξη η πρόσκληση των αθλητών του ΑΟΑ στην Εθνική Ομάδα ή ακόμα και η αλματώδης ανάπτυξη που έχει το άθλημα στο Δήμο Διονύσου. Για εμάς όλους, προπονητή, διοίκηση, γονείς που είμαστε δίπλα στην ομάδα είναι η ανταμοιβή των κόπων που καταθέτουμε με πολύ μεράκι και οργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και σε όλους τους άλλους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας!»