ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με στόχο την εξωστρέφεια και την ουσιαστική υποστήριξη της τοπικής μας αγοράς, πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Νεκτάριος Πίλτσης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, και η Πρόεδρος του Συμβουλίου «Γυναίκα & Επιχειρηματικότητα», Ντομινίκ Δέλλα. Από πλευράς του Επιμελητηρίου, τους υποδέχθηκαν ο Κωνσταντίνος Δαμίγος, Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, Διευθυντής Βιοτεχνίας και Ανάπτυξης, καθώς και ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου μας και τέθηκαν οι βάσεις για μια σταθερή συνεργασία με επίκεντρο τις εξής δράσεις:
– Συνέργειες Ενημέρωσης: Δημιουργία διαύλου επικοινωνίας για την έγκαιρη πληροφόρηση των μελών μας γύρω από χρηματοδοτικά εργαλεία και νέα προγράμματα.
– Κοινές Εκδηλώσεις: Σχεδιασμός στοχευμένων σεμιναρίων και ημερίδων για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
– Σύγχρονες Τάσεις & Αγορά: Αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των στελεχών του ΒΕΑ για την εισαγωγή των τοπικών επιχειρήσεων σε νέες ψηφιακές πρακτικές και σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου συνεχίζει να εργάζεται με πλάνο και σοβαρότητα, χτίζοντας συνεργασίες που φέρνουν απτές λύσεις στην καθημερινότητα των μελών του.

