logo


Διακήρυξη για τη διενέργεια επαναληπτικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού περιπτέρου στην Κοινότητα Διονύσου, μια που η πρώτη απέβη άγονη, αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίασή της την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή.

Το περίπτερο, υπενθυμίζεται, βρίσκεται επί της οδού Μητρ. Κυδωνιών, απέναντι από το 2ο Δημοτικό και το 20 Νηπιαγωγείο της περιοχής, και παραμένει κενό εδώ και μήνες, από το Μάρτιο του 2020, μετά από την έκπτωση του προηγουμένου ενοικιαστή λόγω χρεών.

Το θέμα ήρθε προς συζήτηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εκτός Ημερησίας Διατάξεως, επειδή έχει ξεκινήσει το σχολικό έτος και θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να κινηθεί εκ νέου η διαδικασία εκμίσθωσης και το περίπτερο να λειτουργήσει και πάλι, τόνισε ο Δήμαρχος Διονύσου και Πρόεδρος της Επιτροπής Γ. Καλαφατέλης.

Η αρχική δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, αλλά όπως προαναφέρθηκε κατέστη άγονη, έτσι επαναλαμβάνεται με τους ίδιους όρους και με κατώτατο όριο προσφοράς τα 350 ευρώ.