logo


Στις 11 το πρωί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με 19 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους και μια γενναία αναμόρφωση Προϋπολογισμού, με τη μεγαλύτερη διαφοροποίηση ύψους 200.000 ευρώ να αφορά στην ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής απορριμμάτων ανακύκλωσης από τις 7 Δημοτικές Κοινότητες. Στα θέματα περιλαμβάνεται ακόμη η έγκριση όρων για τη διακήρυξη δημοπρασίας, προκειμένου να μεταφερθεί σε νέο χώρο το Αμαξοστάσιο του Δήμου, αλλά και η αντίστοιχη έγκριση για την περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στα όρια της πόλης. Ειδικά για το νέο χώρο που θα υποδεχθεί το Αμαξοστάσιο, η προκήρυξη μιλάει για επιφάνεια τουλάχιστον 8 στρεμμάτων, με διαστάσεις κατάλληλες για ελιγμούς μεγάλων οχημάτων και μηχανημάτων έργου, με στεγασμένους χώρους τουλάχιστον 500 τ.μ. για αποθήκες κ.λπ. και με επιτρεπόμενη τη χρήση για Αμαξοστάσιο.

Η αναλυτική Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: 3η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ Ο.Ε. 2018.

ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Αγγελίδη Παναγιώτη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Μαντζιαβά Βασίλειου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 4ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Πατσάκα Επαμεινώνδα και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικού-κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη του συνοπτικού διαγωνισμού, «Υπηρεσιών ταφών εκταφών στα κοιμητήρια των δημοτικών κοινοτήτων», συνολικού ποσού 39.996,20€, συμπ/νου ΦΠΑ.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 6ο: 1) Έγκριση πρακτικών Νο1 & 2 Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 73.680,80 € ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α 24% – (CPV) : 77310000-6 (Φύτευση και συντήρηση χώρων πρασίνου)–Α∆ΑΜ: 18REQ003195597

και 2) Έγκριση ανάδειξης προσωρινού Αναδόχου την εταιρεία ΣΙ∆ΕΡΗ ΜΑΡΙΑ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος επαναληπτικού συνοπτικού διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών Συντήρησης και Επισκευής Μεταφορικών Μέσων».

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου προκειμένου να πραγματοποιηθεί Μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Πρακτικών Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για την προμήθεια ανταλλακτικών συντήρησης και επισκευής μεταφορικών μέσων.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 10ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης (οικονομική συμμετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (π.χ. τοποθέτηση φωτιστικών, μετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) ή αποκατάσταση ζημιών σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αίτημα της κας Αλεξανδρή Ευαγελίας περί καταβολής αποζημίωσης για καταστροφή του ελαστικού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακκούβα.

ΘΕΜΑ 12ο: ∆ιόρθωση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με αριθμό 353/109-2018 και αφορούσε την Άμεση και Επείγουσα Ανάγκη Ανάθεσης για «Προμήθεια Υπηρεσίας Μεταφοράς Βιο-Αποδομήσιμων Υλικών και Υπηρεσίας Μηχανημάτων Έργου για λόγους Πυροπροστασίας».

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής για την Έκδοση- Ανανέωση ∆ικαιολογητικών Οδηγών του ∆ήμου (∆ίπλωμα Οδήγησης, Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας(ΠΕΙ), Κάρτα Ηλεκτρονικού Ταχογράφου).

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής για την Πληρωμή Τελών ∆ιέλευσης Απορριμματοφόρων από την ‘Αττική Οδό’.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 15ο: ΓΝΩΜ/ΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ή ΜΗ ΕΝ∆ΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση όρων διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας για την περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός των διοικητικών ορίων του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση της τεχνικής περιγραφής για την Προμήθεια Καλύμματος Πιάνου.

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση της τεχνικής περιγραφής για την Προμήθεια Αναλογίων Ομιλητών/ Συνεδρίων (Podium).

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση της τεχνικής περιγραφής για την Προμήθεια Ηλεκτρικών Πιάνων.