logo


Για τη διευκρίνιση των πραγματικών περιστατικών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από την παραλαβή του νέου κτηρίου στο Ζάννειο, όπου θα στεγασθεί το Λύκειο Δροσιάς, ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου απέστειλε σήμερα σχετική ανακοίνωση. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι μαθητές του Γυμνασίου προχώρησαν σε αποχή από τα μαθήματα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, ζητώντας σε σχετικό έγγραφό τους προς το Δήμο να μεριμνήσει για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη μεταφορά του Λυκείου στο νέο κτήριο, μια που η συνεχιζόμενη συστέγαση των δυο σχολείων είναι παραπάνω από προβληματική για την ομαλή εκπαιδευτική λειτουργία.

Σύμφωνα, τέλος, με την ανακοίνωση του Συλλόγου, αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών στάθηκαν τόσο οι συμμαθητές τους του Λυκείου, όσο και οι Διευθυντές των δυο σχολείων αλλά και οι δυο Σύλλογοι Γονέων:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γυμνάσιο Δροσιάς Αττικής, 25ης Μαρτίου & 1ης Μαΐου, 145 72 Δροσιά Αττικής

Email: gimnasiodrosias@gmail.com

Facebook: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Δροσιάς Αττικής

Αρ. Πρωτ.: 133

Ημερ.: 1/12/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο, και προς διευκρίνιση των πραγματικών περιστατικών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι καταλυτική αποδείχτηκε η προσπάθεια των παιδιών του Γυμνασίου Δροσιάς, που με σύνεση και σθένος, διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους και έτσι έγινε εφικτός ο ορισμός ημερομηνίας παραλαβής του κτηρίου στο οποίο θα μεταστεγαστεί το Λύκειο Δροσιάς.

Αρωγοί στη προσπάθειά τους στάθηκαν, αφενός μεν οι συμμαθητές τους του Λυκείου Δροσιάς, αφετέρου δε οι Διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων του Γυμνασίου και του Λυκείου Δροσιάς, καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Ο καθένας από τη θέση ευθύνης του έβαλε το δικό του λιθαράκι για την επίτευξη του στόχου, ο όποιος δεν ήταν άλλος από την ομαλή λειτουργία των δύο σχολικών μονάδων.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κο Θανάση Μαρτίνο, ο οποίος ανέλαβε όλα τα έξοδα της επισκευής/ανακαίνισης του κτηρίου που θα υποδεχτεί το Λύκειο Δροσιάς.

Το ΔΣ