logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του  ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της 2 Οκτωβρίου 2017 συζητήθηκε το θέμα δημοσιεύματος σε τοπικό site ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, όπου  επικαλούμενο δηλώσεις του προέδρου κ. Γεωργοκίτσου  ότι υπήρχε θέμα πλαστογράφησης της υπογραφής του από μέλος του ΔΣ   σε κοινή επιστολή που έστειλαν τα σωματεία στον Δήμο  ως προς την ένσταση που υπέβαλαν 2 Δημοτικοί Σύμβουλοι  για την χρηματοδότηση της Δράσης των Σωματείων.

Κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος έχοντας ήδη αναγνωρίσει την  γνησιότητα της υπογραφής του αλλά και το πρόβλημα  που δημιούργησε στον σύλλογο με δηλώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους αρχής.

Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία  και το ΔΣ αποφάσισε την συνέχιση του έργου του ενωμένο έως την λήξη της θητείας του αναγνωρίζοντας  ότι το λάθος του προέδρου προήλθε λόγω φόρτου καθηκόντων.

Παράλληλα  το ΔΣ ανακοινώνει ότι συμφωνεί απόλυτα με τα αναγραφόμενα στην κοινή επιστολή των σωματείων  η οποία έχει υπογραφεί από τα περισσότερα αθλητικά σωματεία του Δήμου.

Ο  ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ είναι το σωματείο με τα περισσότερα ενεργά τμήματα στον Δήμο Διονύσου ( Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Βόλλεϋ- Πινγκ Πονγκ – Στίβος –Ενόργανη- Τένις) και θα συνεχίσει το έργο του που ξεκίνησε το 1983 για το καλό της αθλούμενης νεολαίας της περιοχής μας.