logo


Ποπ, ροκ, έντεχνο και λαϊκό στη σκηνή των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ σήμερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Η Σαββέρια Μαργιολά και το συγκρότημα ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ θα ταξιδέψουν το κοινό σε μουσικά μονοπάτια- από λαϊκό και έντεχνο μέχρι ροκ και blues.
Στο πρώτο μέρος η Σαββέρια Μαργιολά παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα που συνδυάζει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και την πλούσια παράδοση των Ελλήνων συνθετών και στιχουργών που αγαπά και υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά.
Η Σαββέρια Μαργιολά κατάγεται από μουσική οικογένεια και είναι κάτοικος Διονύσου. Είναι κόρη του γνωστού μουσικού Δημήτρη Μαργιολά και εγγονή του μουσικοσυνθέτη και βιολιστή Γιώργου Μαργιολά. Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Δ. Μητροπάνος , ο Γ. Κότσιρας , ο Α. Ρέμος , η Χ. Αλεξίου κ.ά. Οι μουσικοί του συγκροτήματός της είναι οι: Δημήτρης Μαργιολάς – μπουζούκι / λαούτο, Δήμος Πολυμέρης – ακορντεόν και Μάριος Μούρμουρας – κιθάρα.
Στο δεύτερο μέρος το rock συγκρότημα ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ που δημιουργήθηκε από τον συνθέτη Μάκη Σιάτρα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια του συγκροτήματος, τα οποία συνδυάζουν, την blues-rock αρμονία με τον ελληνικό στίχο. Τα θέματα που διαπραγματεύονται είναι εμπνευσμένα από την καθημερινή ζωή, με ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα οικολογικά και υπαρξιακά. Θα αποδώσουν επίσης ξένα δημοφιλή τραγούδια από μία περίοδο που εκτείνεται χρονικά, από τα 60’s μέχρι σήμερα, και στυλιστικά από μια ατμοσφαιρική μπαλάντα των Deep Purple, μέχρι ένα δυναμικό rock κομμάτι όπως αυτά των Bad Company.
Οι «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» είναι: Άννα Αυλωνίτη & Μαρίνα Gregoire στο τραγούδι, Χάρης Κομπότης στα πλήκτρα, Φώτης Αποστολάρας στο ηλεκτρικό μπάσο, Νίκος Στεφάνογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και Μάκης Σιάτρας στα τύμπανα.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

*O Δήμος Διονύσου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και κατοίκων διαθέτει λεωφορείο με το εξής δρομολόγιο: Κρυονέρι(πλατεία) 19.45, Άγιος Στέφανος(σταθμός ΟΣΕ) 19.55, Άνοιξη (Εμπορικό Κέντρο Διάφανο) 20.05, Δροσιά (Vertigo) 20.10, Σταμάτα (Πλατεία) 20.15, Ροδόπολη (φούρνος Φλώρου) 20.20, Διόνυσος (Πρατήριο ΕΚΟ) 20.25.