logo


Με εξαιρετικό χιούμορ και καλή διάθεση περιγράφει η παρακάτω ανακοίνωση την παρθενική εμφάνιση της ομάδας εδαφοσφαίρισης (Petanque) του ΑΣΑ Διονύσου κόντρα στην ομάδα του Αιγάλεω, την Κυριακή 1 Μαρτίου:

Γράφτηκε ιστορία την Κυριακή 1/3 στο Άλσος Αιγάλεω! Η ομάδα Εδαφοσφαίρισης (Petanque) του ΑΣΑ Διονύσου πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη αγωνιστική της εμφάνιση, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Αττικής «ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΣΚΟΥΤΑΣ» και τερμάτισε 2η!!!!!!!!!

Οι 6 γενναίοι αθλητές και αθλήτριες των Βορείων Προαστίων ρίχτηκαν στη μάχη σε 6 μονομαχίες μονού, 3 ντουμπλέτες και 2 τριπλέτες, δίνοντας ψυχή, πάθος και… πολλούς πόντους. Ο απολογισμός απέναντι στον ΑΣ Εδαφοσφαίρισης Αιγάλεω ήταν εκκωφαντικός και αποκαλυπτικός: 31-0.

Όπως λέει και η σοφή ρήση, «η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή». Από το τελικό σκορ καταλαβαίνουμε όλοι ότι το Αιγάλεω πήρε… πάρα πολλή δόξα. Τόση δόξα, που ευτυχώς το σκορ σταμάτησε στο 31. Γιατί στο 32,  «καίγεσαι»!

Όλοι οι αθλητές του ΑΣΑΔ πάλεψαν κάθε παιχνίδι με πάθος και αυταπάρνηση και – το κυριότερο – επέστρεψαν άπαντες χωρίς τραυματισμό, παρά την υπερπροσπάθεια και τα… αγωνιστικά χιλιόμετρα που έγραψαν οι μπάλες στο Μπαρουτάδικο. Από πλευράς αγωνιστικής παρουσίας ξεχώρισαν ιδιαίτερα η Ευαγγελία Άγα και η Πολυβία Γεωργιάδη, οι οποίες σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις για τον ΑΣΑΔ, τόσο στις μονομαχίες του μονού όσο και αγωνιζόμενες μαζί ως δίδυμο στη ντουμπλέτα.

Ο σύλλογος του ΑΣΠ Αιγάλεω, τόσο η διοίκηση όσο και οι αθλητές του, υποδέχθηκαν τον ΑΣΑΔ με εξαιρετική εγκαρδιότητα και αθλητικό πνεύμα. Φιλοξένησαν την αναμέτρηση στα γήπεδά τους στο Άλσος, μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις για το άθλημα και επέδειξαν αξιοθαύμαστη υπομονή απέναντι στην αγωνιστική αθωότητα  της ομάδας μας.

Επόμενη αποστολή για τους ατρόμητους πετανκίστες του ΑΣΑΔ, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Άλσος Νέας Σμύρνης, με στόχο να κυνηγήσει η ομάδα το 30-1

Σύνθεση ΑΣΑΔ (1η αγωνιστική) : Τσουδερός Γιάννης, Τόκα Αλεξάνδρα, Λουκάτος Παναγής, Άγα Ευαγγελία, Καραβατά Φλωρεντία και Γεωργιάδης Πολυβία