Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 6η Λογοδοσία
Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς στο δίκτυο ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού και τηλεφωνίας, οι συνδέσεις στο δίκτυο της αποχέτευσης αλλά και οι κακοτεχνίες που υπάρχουν σε δρόμους, έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων. Οι όποιες ελάχιστες επεμβάσεις αποκατάστασης (κοινώς μπαλώματα) που μπορεί να έγιναν σε πεζοδρόμια και δρόμους απλώς επιδείνωσαν το πρόβλημα που ήδη υπήρχε.
Καθημερινά τα αυτοκίνητα των κατοίκων του Δήμου δοκιμάζονται στις άπειρες λακκούβες του οδικού δικτύου και πολύ συχνά παρουσιάζονται μεγάλες ζημιές.
Όσο για τα πεζοδρόμια η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη βάζοντας την σωματική ακεραιότητα ανηλίκων και ενηλίκων σε κίνδυνο.
Κατόπιν αυτών ερωτάται η δημοτική αρχή:
- Ποιος ο σχεδιασμός, το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα αποκαταστάσεων των λίγων πεζοδρομίων που υπάρχουν στον δήμο μας;
- Πώς προτίθεται η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει την παραπάνω κατάσταση του οδικού δικτύου, με ποιο χρονοδιάγραμμα και με ποια ιεράρχηση οδών και τοπικών κοινοτήτων;
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση 04/01/2026

