logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμο Διονύσου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Ανατολικής Αττικής και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο κ. Κατερίνα Μαΐχόσογλου στο Δημαρχείο.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και παραγωγικό κλίμα, με επίκεντρο τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Διονύσου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα, τα οποία αποτελούν κρίσιμο παράγοντα για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον λειτουργικό σχεδιασμό των περιοχών μας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων προς όφελος των δημοτών και της νεολαίας.

Η Δήμαρχος Κατερίνα Μαΐχόσογλου επισήμανε την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας με την Κεντρική Διοίκηση για την προώθηση ώριμων έργων και παρεμβάσεων που ενισχύουν την ποιότητα ζωής στην περιοχή.