logo


Σε 60 λέξεις εκτείνεται το Δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου, που αναφέρεται στη συνάντηση της Δημάρχου Διονύσου Κ. Μαϊχόσογλου με τον υπουργό Περιβάλλοντος Θ. Σκυλακάκη. Στη συνάντηση, διαβάζουμε, συζητήθηκαν ενδελεχώς όλα τα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον στο Δήμο μας, και ειδικά η πυροπροστασία:

Με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θόδωρο Σκυλακάκη, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, Αλεξάνδρου Κουκά.

Αναλύθηκαν ενδελεχώς όλα τα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον στο Δήμο μας, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε και στη συμβολή στην αμφίδρομη και αποτελεσματική πυροπροστασία των οικισμών και των δασικών οικοσυστημάτων.

Ποια ζητήματα, πώς τέθηκαν, με ποιες παραμέτρους, αν ζητήθηκαν δεσμεύσεις, πώς ανταποκρίθηκε ο υπουργός- αυτά φαίνεται πως είναι ψιλά γράμματα τόσο για το συντάκτη του Δελτίου, όσο πολύ περισσότερο για τη Δημοτική Αρχή.

Ειδικά αν συγκρίνουμε αυτό με άλλα Δελτία Τύπου που ενημερώνουν λεπτομερώς για το τι είπε η Δήμαρχος στην πρόσφατη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου, για παράδειγμα, ή για την επίσκεψη των Γάλλων μαθητών ή για τη δενδροφύτευση στην Αχλαδούλα.

Αν το μοντέλο της Διοίκησης αλλάζει οριστικά, και αν αυτό το μοντέλο έχει ως έναν από τους πυλώνες του την ενεργή συμμετοχή του δημότη, όπως εξήγγειλε πανηγυρικά η κ. Μαϊχόσογλου στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας, πριν από λίγο καιρό, πώς σκοπεύει η Δημοτική Αρχή να την εξασφαλίσει, αν όχι μέσα, κυρίως και πρωτίστως, από την ενημέρωσή του; Χρειάζεται μήπως να υπενθυμίσουμε πως καλός και ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης;