logo


Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί η παρθενική συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, αύριο Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ. Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει 6 θέματα και όλα αφορούν στην έναρξη της θητείας του νέου αυτού Συμβουλίου (συγκρότηση σε Σώμα, ορισμός οικονομικών διαχειριστών, εκπροσώπηση της Επιτροπής σε φορείς και Αρχές κ.λπ.):

ΘΕΜΑ 1: Συγκρότηση σε Σώμα της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου και εκλογή Γραμματέα.

ΘΕΜΑ 2: Ορισμός Οικονομικών Διαχειριστών.

ΘΕΜΑ 3: Εξουσιοδότηση Προέδρου για την έκδοση κωδικού e-banking & χρήση αυτού για την διευκόλυνση των συναλλαγών της Σχολικής Επιτροπής με την Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό που διαθέτει.

ΘΕΜΑ 4: Νομιμοποίηση και εξουσιοδότηση εκπροσώπων του Ν.Π.Δ.Δ της Σχολικής Επιτροπής για ΔΟΥ, ΕΦΚΑ, δικαστικές αρχές και λοιπούς δημόσιους φορείς, νομικά και φυσικά πρόσωπα.

ΘΕΜΑ 5: Εξουσιοδότηση μέλους της Σχολικής Επιτροπής για την είσπραξη χρημάτων από το Δημοτικό Ταμείο Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 6: Ορισμός εκκαθαριστή Μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για τον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί η Σχολική Επιτροπή και διαγραφή του προηγούμενου εκκαθαριστή.