logo


Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους όσοι- δημότες και φορείς- συνέβαλαν ώστε να επανδρωθεί το πυροφυλάκιο στο Διονυσοβούνι, στην Κοινότητα Διονύσου, καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, που λήγει σε λίγες ημέρες, απευθύνει η τοπική σύμβουλος Δ. Ιατρού, υπεύθυνη για την πυροπροστασία της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως φέτος, για πρώτη χρονιά, το πυροφυλάκιο είχε 24ωρη φύλαξη σχεδόν για τρεις μήνες, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, χάρη στη χωρίς δεύτερη σκέψη ανταπόκριση πλήθους ανθρώπων:

Με αφορμή το κλείσιμο της αντιπυρικής περιόδου 2020  θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνετέλεσαν και συνέβαλαν έμπρακτα στην στελέχωση του πυροφυλακίου στο Διονυσοβούνι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου και αφιέρωσαν  ώρες από τα Σαββατοκύριακά τους και κάλυψαν τις βάρδιες από 06.00-10.00 και 10.00 -14.00  από την 1η Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου .

Συγκεκριμένα:

Αποστόλου Ιωάννης, Ακτύπη Αδαμαντίνη, Βαρδάκης Ιωάννης, Γεωργιάδης Παναγιώτης, Γαλιατσάτος Αγησίλαος, Γιακουμάκης Γιώργος, Γιακουμάκης Αλέξανδρος, Δελλής  Κωνς/νος, Δημητρακοπούλου  Φιλιώ, Δημόπουλος Αλέξης, Κρομμύδα  Ελιά, Κακκούρης Ισίδωρος, Λιακόπουλος Άρης, Λινάκης Βασίλης, Μπομπής Κώστας, Μικρουλέα Μαριάννα, Μουρίκη Κατερίνα, Μανέτα Μαρία, Μελάτος Γιώργος, Μαρτινόπουλος Σωκράτης, Μαρτινόπουλος Ηρακλής, Παπαντωνίου Γιώργος, Παπαντωνίου Αντώνης, Παπαδάκης Μιχαήλ, Πατσώνης Μάκης, Πατσώνης Παύλος, Παπαμιχαήλ Βασίλειος, Παπαδημητρίου Κατερίνα, Σταυτοπούλου Θεοδώρα, Σαρίδου Ευγενία, Τσάκωνα Κατερίνα, Τσαμπά Βασιλική, Χριστοφορίδης Νικόλαος, Χατζηνικολαϊδη Ιωάννα, Χάιντας Αχιλλέας, Χονδρογιάννη Πέννυ, Χατζηαιβάζης Γιώργος.

Σας ευχαριστώ όλους σας  που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια και σε κάθε τηλεφώνημά μου ανταποκριθήκατε με ξεχωριστή ευγένεια και αμέσως εκδηλώσατε την διάθεσή σας να προσφέρετε (και μάλιστα πολλές φορές) από τον πολύτιμο χρόνο σας για την πυροπροστασία της πόλης μας.

Ευχαριστώ τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Διονύσου, τον Δημήτρη Πιτιανούδη και το Σπύρο Αρταβάνη που σε κάθε κάλεσμά μου ανταποκρίθηκαν  άμεσα και κάλυψαν βάρδιες από τα δύσκολα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Επίσης το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Διονύσου, τον Αλεξάνδρο Λυσιώτη  μαζί με όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που ανέλαβαν την βάρδια 14.00-22.00 για όλα τα Σαββατοκύριακα από την 1η Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που κάθε Σαββατοκύριακο και για όλο το καλοκαίρι ήταν παρόντα και   αφιέρωσαν τα απογεύματά τους για την πυροπροστασία της πόλης τους.

Τα Μάρμαρα Διονύσου που ανέλαβαν το κόστος και προσέλαβαν νυχτερινό πυροφύλακα. Έτσι από 22.00-06.00 για κάθε μέρα και για όλη την αντιπυρική περίοδο το φυλάκιο ήταν στελεχωμένο και την νύχτα.

Τον Πρόεδρο της ΔΚ Διονύσου Α. Μπάση που ήταν παρών σε κάθε πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπισθεί.

Το Δήμο και τον ΣΠΑΠ που το στελέχωσαν όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Φέτος κάναμε μια αρχή και προσπαθήσαμε όλοι μαζί στην Κοινότητα Διονύσου να μην αφήσουμε το πυροφυλάκιο στο Διονυσοβούνι ούτε μία ώρα χωρίς μάτια. Με πολλή προσπάθεια αλλά και επιμονή τα καταφέραμε. Πιστεύω του χρόνου να είμαστε πιο πολλοί γιατί η πόλη μας, μας χρειάζεται όλους.

Δέσποινα Ιατρού

Τοπική Σύμβουλος

Υπεύθυνη ΠΠ Προστασίας στη ΔΚ Διονύσου