logo


Στην έντονη αποδοκιμασία “της αήθους συμπεριφοράς και της αναίτιας επίθεσης” τού επικεφαλής του Εύπολις Κ. Κουριδάκη κατά του Αντιπροέδρου της Δύναμης Ευθύνης και πρώην Δημάρχου Αγ. Στεφάνου Π. Βορριά προχώρησε σήμερα με Δελτίο Τύπου σε σκληρή γλώσσα η παράταξη της Διοίκησης του Δήμου Διονύσου. Υπενθυμίζεται πως αιτία για την αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο παρατάξεις αποτέλεσε η καταγγελία του κ. Κουριδάκη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, πως ο πρώην Δήμαρχος εθεάθη να χρησιμοποιεί- ως μη όφειλε- υπηρεσιακό όχημα. Την καταγελία αυτή ο κ. Κουριδάκης δεν έχει μέχρι σήμερα ανακαλέσει, ενώ σε πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξής του τα πυρά κατευθύνονται περισσότερο προς το Δήμαρχο παρά στη διευκρίνιση της καταγγελίας του:

Άγιος Στέφανος, 21.12.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Συντονιστική Γραμματεία της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο – (ΔΕΔ)» αποδοκιμάζει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την αήθη συμπεριφορά και αναίτια επίθεση από τον επικεφαλής της Παράταξης «Εύπολις» κύριο Κωστή Κουριδάκη εναντίον του κ. Π. Βορριά κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17/12/2019.

Η προσπάθεια, εντελώς ανεπιτυχούς, σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων δεν προάγει τον πολιτικό πολιτισμό και το πνεύμα συνεργασίας που οφείλει να διέπει όλες τις δημοτικές παρατάξεις για να επιλυθούν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες προς τους οποίους η ΔΕΔ έχει σταθερά στραμμένη την προσοχή της και την μεταρρυθμιστική της πρόταση για να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα, σε πολλούς τομείς, που έχει κληρονομηθεί από την απελθούσα Δημοτική Αρχή.

Η αποφυγή ευθείας δήλωσης ανάκλησης της ανοίκειας αναφοράς εναντίον του προσώπου του κ. Π. Βορριά και η υιοθέτηση εκ μέρους του κ. Κ. Κουριδάκη ανυπόστατων πληροφοριών, χωρίς καμία προηγούμενη εξακρίβωση, για ένα δημόσιο πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και ήθους υποδηλώνει αδυναμία ευθύτητας και πολιτικού θάρρους εκ μέρους του.

Η άμεση και χωρίς περιστροφές αντίδραση του Δημάρχου κ. Γ. Καλαφατέλη για όσα ψευδή αναφέρθηκαν στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (17/12/2019) ήταν μια ορθή και αποστομωτική απάντηση.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να μην υπάρξουν ανάλογες συμπεριφορές και να κατευθύνουμε όλη μας την ενέργεια στην επίλυση προβλημάτων και την υπέρβαση αρνητικών καταστάσεων με βασικό γνώμονα και πυξίδα αρχές δεοντολογίας, ειλικρίνειας και σεβασμού της προσωπικότητας με όσους πιθανώς αυτοδιοικητικά διαφωνούμε.

Η Συντονιστική Γραμματεία της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο (ΔΕΔ)