logo


Στις 9 το πρωί της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, θα συνεδριάσει για την έγκριση του σχεδίου Προϋπολογισμού για το 2020 και άλλα 6 θέματα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το απόγευμα της ίδιας ημέρας προγραμματίζονται (σ.σ. αλλά παραμένει αμφίβολο αν τελικά πραγματοποιηθούν…) και δυο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου- η πρώτη, τακτική, στις 4 μ.μ. με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη και εκτιμώμενη διάρκεια μιας ώρας, και η δεύτερη στις 5 μ.μ. για την έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου για το 2020.

Στην Οικονομική Επιτροπή της προσεχούς Τρίτης ο Προϋπολογισμός επιστρέφει από το Παρατηρητήριο οικονομικής αυτοτέλειας των ΟΤΑ με δυο παρατηρήσεις, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης, δηλαδή η στοχοθεσία των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2020 του Δήμου Διονύσου, και των Νομικών Προσώπων ΕΣΤΙΑ και Δημοτικού Οίκου Ευγηρίας “Θ. και Δ. Κυριακίδου”. Όσοι πάντως θελήσουν να ελέγξουν τον Προϋπολογισμό του Δήμου, θα πρέπει να τον αναζητήσουν στην ηλεκτρονική σελίδα για το Δημοτικό Συμβούλιο, μια που τίποτα σχετικό δεν είναι- ακόμη τουλάχιστον- αναρτημένο στην αντίστοιχη σελίδα της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Προϋπολογισμός ∆ήμου κατόπιν γνώμης του παρατηρητηρίου οικονομικής αυτοτέλειας ΟΤΑ.

ΘΕΜΑ 2ο: Κατάρτιση και ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου ∆ράσης ∆ήμου ∆ιονύσου οικ. έτους 2020.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού για την ασφαλή επίβλεψη του συστήματος υδροδότησης του ∆ήμου ∆ιονύσου» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι», Προϋπολογισμού 3.540.200,00€ συμ/νου ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια άλατος.

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς από την ALPHA BANK ΑΕ.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών – Συντήρησης & Επισκευής Μεταφορικών Μέσων».

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς, από τον κο Παναγιώτη Λινάρδο, χριστουγεννιάτικου δένδρου και φάτνης στην Κοινότητα Κρυονερίου.