logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου παρευρέθηκε  στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νοητική Υστέρηση (ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ). Η χορωδία του κ. Στέφανου Καρδιόλακα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού γέμισε με μελωδίες και ελπίδα για το μέλλον του Σωματείου.

Το ΔΣ του ΕΣΔ το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Κώστα Παπασταθόπουλο και την Γραμματέα Εύη Γαλαίου έχει αναλάβει την δέσμευση να ενώσει δυνάμεις με οργανισμούς και συλλόγους με στόχο την βελτίωση της ζωής ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας.

«Ανάμεσα στις αρχές του ΕΣΔ είναι η ανάπτυξη με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους γύρω μας. Στόχος της σημερινής μας παρουσίας απόψε είναι αφ’ ενός να τιμήσουμε την προσπάθεια της Ένωσης και αφ ετέρου να βρούμε τους τρόπους και τις δράσεις με τα οποία, ως Σύλλογος, θα στηρίξουμε ουσιαστικά το κρίσιμο έργο της ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ» επισήμανε ο Πρόεδρος του ΕΣΔ κ. Κώστας Παπασταθόπουλος μετά την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων που υπήρξε με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Όμηρο Εμμανουηλίδη και την Γραμματέα του Συλλόγου κ. Εύη Γαλαίου.