logo


“Πρέπει να ντρέπεστε όταν καθημερινή κάνετε Συμβούλιο ώρα 10 και ενημερώνετε την προηγουμένη χωρίς να μπορούμε να ρυθμίσουμε τις υποχρεώσεις μας”.

Αυτά έγραφε επί λέξει σε email διαμαρτυρίας προς την ΕΣΤΙΑ η Σ. Αγγελάκη, δημοτική σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου στο Διοκητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου και διάβασε ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Ν. Κοκκαλάς στη σημερινή (5/12) έκτακτη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό είναι το δεύτερο email εκ μέρους της κ. Αγγελάκη, που και πάλι είχε διαμαρτυρηθεί για τις πρωινές ώρες συνεδριάσεων της ΕΣΤΙΑΣ, “παρόλο που έχει και αναπληρωματικό μέλος, το δημοτικό σύμβουλο Σπ. Γιαννουλάτο”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος. Και προσέθεσε: “Είναι θεμιτό και απαραίτητο να παρακολουθείται οποιαδήποτε κίνησή μας είτε έχει σχέση με το Διοικητικό Συμβούλιο είτε με την ΕΣΤΙΑ είτε με τα αυτοκίνητα της ΕΣΤΙΑΣ, αλλά καλό θα ήταν να παρακολουθούνται και οι συνεδριάσεις από όλους για ασφαλή συμπεράσματα”, υπονοώντας προφανώς την πρόσφατη καταγγελία της παράταξης στην οποία ανήκει η κ. Αγγελάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τη χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της ΕΣΤΙΑΣ από τον ίδιο.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ έχει μέχρι και σήμερα πραγματοποιήσει έξι συνεδριάσεις- τακτικές, ειδικές και έκτακτες- και εκπρόσωπος του Εύπολις δεν έχει προσέλθει σε καμία από αυτές, όπως επεσήμαναν δυσανασχετώντας όλα τα μέλη.