logo


Με μια θερμή επιστολή ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας Ν. Ευθυμιάδης συγχαίρει τις Παιδικές Χορωδίες του Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου και τον μαέστρο Στ. Καρδιόλακα για την εξαιρετική παρουσία τους στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Καρδίτσας. Στην ίδια επιστολή ο κ. Ευθυμιάδης προσκαλεί την Χορωδία να εκπροσωπήσει το θεσμό και την Ελλάδα σε διεθνή Φεστιβάλ, Διαγωνισμούς και Συναυλίες, αρχίζοντας μάλιστα από το φετινό καλοκαίρι:

Καρδίτσα 28/3/2018

Προς  Τον Διευθυντή

Των Χορωδιών JUNIORS και ΠΑΙΔΙΚΗ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου Αττικής

κ.  Στέφανο Καρδιόλακα

Αγαπητέ κύριε Καρδιόλακα,

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  για τη συμμετοχή των νεοσύστατων εξαιρετικών Χορωδιών σας στην 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 36ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας. Η παρουσία σας ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για το Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών και πραγματικά μας ενθουσίασε η καλοδουλεμένη παιδική φωνή. Οι θαυμάσιες  Χορωδίες σας προσέφεραν αξιόλογες ερμηνείες και εντυπωσίασαν πραγματικά.

Οι Χορωδίες σας  ήταν πειθαρχημένες, συγχρονισμένες και ομοιογενείς με πολύ ωραίο ήχο.

Πραγματικά, κύριε Καρδιόλακαοι Χορωδίες σας άφησαν θετικές εντυπώσεις για την απόδοση των προγραμμάτων τους, το οποίο ερμήνευσαν  με καλή άρθρωση και σκηνική παρουσία.

Θερμά συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας.

Κύριε Καρδιόλακα,

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κρατήσουμε την επαφή και να εξετάσουμε τη δυνατότητα οι εξαιρετικές Σχολικές σας Χορωδίες να εκπροσωπήσουν το Θεσμό και την Ελλάδα σε Διεθνή Φεστιβάλ,  Διαγωνισμούς και Συναυλίες στο άμεσο μέλλον. Γι’  αυτό θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαφή. Θεωρούμε ότι οι Χορωδίες σας πληρούν τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στους διαγωνισμούς της Ιταλίας, στο Pagani ή στην Cosenza τον Απρίλιο και εγκρίνουμε επίσης τη συμμετοχή σας στο σημαντικό Μουσικό – Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλέρνο της Ιταλίας από 23 έως 28 Ιουλίου 2018 που συνδυάζει συναυλία, χορωδιακό εργαστήρι, συμμετοχή και συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Νάπολης και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μουσικό-εκπαιδευτικά θέματα.

            Ελπίζουμε να σας δούμε και του χρόνου στην 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28 Μαρτίου έως 14 Απριλίου 2019.

           Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά κ. Καρδιόλακα για το σημαντικό καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό σας έργο, στους συνεργάτες σας,  στα παιδιά και στους γονείς. Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου, που λειτουργεί στους κόλπους της δυο τόσο αξιόλογες Χορωδίες.

Η Διεθνής Καλλιτεχνική Επιτροπή θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για να απονείμει και βραβεία.

Με τιμή

Νίκος Ευθυμιάδης

Ο  Καλ/κός Διευθυντής