logo


Με τη συμμετοχή πολλών μελών, φίλων και αιρετών πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της παράταξης της πλειοψηφίας Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες, στην ταβέρνα Πιπινιός στη Σταμάτα.

photo-296

Ο Δήμαρχος Διονύσου, και επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων, Δ. Ζαμάνης στο σύντομο χαιρετισμό του συνοψίζοντας το έργο της Διοίκησής του για τη χρονιά που πέρασε, τόνισε πως το μεγαλύτερο βάρος δόθηκε στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών καθώς και στη φορολογική δικαιοσύνη. Επιπλέον “ορόσημο” χαρακτήρισε το 2016, μια που φέτος θα αρχίζουν να υλοποιούνται έργα που έχουν προγραμματισθεί το προηγούμενο διάστημα.

photo-295  photo-297

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, υπογράμμισε ο Δήμαρχος, πορευόμαστε με δικαιοσύνη και εντιμότητα, και με στόχο κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και περισσότεροι.

photo-298  photo-299

Αμέσως μετά ο κ. Ζαμάνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενος σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και εν συνεχεία συνομίλησε με τις παρέες που είχαν γεμίσει και τις δυο αίθουσες στην ταβέρνα, παροτρύνοντας τους παριστάμενους “να κάνουν τα παράπονά τους και τις επισημάνσεις τους, να πουν τα στραβά αλλά και τα θετικά”.

photo-300

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι- απουσίαζαν οι Π. Χρονόπουλος, Δ. Αλεξανδρής, Γ. Αφάρας και Κ. Γκιζελή-, καθώς και οι 4 από τους 7 Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων (Χ. Ποτίδης της Δροσιάς, Μ. Κασαπάκης του Αγ. Στεφάνου, Μ. Κόκκαλης της Ροδόπολης και Χ. Πιπέρης της Άνοιξης). Διακρίναμε επίσης τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, επί Διοίκησης Καλαφατέλη, Τ. Καρασαρλή, καθώς και εκπροσώπους των Συλλόγων Πευκίτες και Θέασις.

photo-305

Καταγράφηκαν, εντούτοις, σημαντικές απουσίες όπως αυτές του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Τ. Μπάση, των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων Κρυονερίου Δ. Χριστόπουλου, Σταμάτας Β. Πέππα και Διονύσου Τ. Μπάση. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι απουσίαζε σύσσωμο το Τοπικό της Δ.Κ. Διονύσου, ενώ λίγοι ήταν οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής που είχαν έρθει και από τις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες.