logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου και επικεφαλής της παράταξης Διονύση Ζαμάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στην ταβέρνα «Πιπινιός», στη Σταμάτα.

39

Ο Δήμαρχος κ. Ζαμάνης ευχαρίστησε τα πολλά μέλη και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο και στην ομιλία του αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο που έχει επιτελεστεί στο Δήμο Διονύσου από τη διοικούσα παράταξη. «Ως Δημοτική Αρχή στον ένα χρόνο και λίγους μήνες που έχουμε αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου έχουμε δώσει δείγματα γραφής κάνοντας πολύ σημαντικές προσπάθειες τόσο σε επίπεδο θεσμικών αλλαγών όσο και σε επίπεδο έργων αλλά και κοινωνικών δομών. Πολλά σημαντικά έργα έχουν ήδη γίνει, άλλα υλοποιούνται όπως αυτά της αποχέτευσης και της ανακατασκευής του δημοτικού σχολείου της Δροσιάς και άλλα δρομολογούνται όπως τα αντιπλημμυρικά, ο νέος δημοτικός οδοφωτισμός και η αξιοποίηση του ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου. Φροντίζουμε με την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, τη δημιουργία νέων, τη διεύρυνση των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και παροχών, και τη διαρκή μέριμνα για την καθημερινότητα του πολίτη να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους δημότες. Πορευόμαστε με χρηστή διοίκηση, εντιμότητα και δικαιοσύνη, με στόχο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι» τόνισε χαρακτηριστικά.

photo-301

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων της παράταξης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και δεκάδες μέλη και φίλοι των Ανοιχτών Οριζόντων, οι οποίοι συζήτησαν με τον Δήμαρχο, διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.