logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Διονύσου και ο ΟΝΑΠ «Θέσπις» ενημερώνουν ότι για να προσφερθούν περισσότερες δυνατότητες άθλησης και γυμναστικής στους δημότες, διευρύνονται το ωράριο καθώς και τα ομαδικά προγράμματα άθλησης του Δημοτικού Γυμναστηρίου, ώστε οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό που τους ταιριάζει.

gym

Το νέο ωράριο του Γυμναστηρίου είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 8:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 9:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

gym1

Το Δημοτικό Γυμναστήριο διαθέτει για τους αθλούμενους πολλούς διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά καθώς και όλα τα σύγχρονα μηχανήματα για μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και ελεύθερα βάρη. Διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για τα ομαδικά προγράμματα όπου λειτουργούν τμήματα για pilates, dance – aerobic και παραδοσιακούς χορούς. Στο γυμναστήριο λειτουργεί επίσης ειδικό πρόγραμμα για Α.μ.Ε.Α.
Οι γυμναστές είναι στη διάθεση του κάθε δημότη καθημερινά για να τον καθοδηγήσουν και να προσαρμόσουν ένα πρόγραμμα άθλησης ή μυϊκής ενδυνάμωσης ειδικά για αυτόν.

gym2

Δημοτικό Γυμναστήριο Δήμου Διονύσου:
Σαρανταπόρου 1Α & Ηρώων Πολυτεχνείου, Άγιος Στέφανος.
Tηλ. 210 6215104.