logo


Αύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην Άνοιξη η πρώτη για το 2016 συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης με 8 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το θέμα της επίστρωσης του εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ- βόλλεϋ στο Γυμνάσιο -Λύκειο Διονύσου με ασφαλέστερη επένδυση (σ.σ. σήμερα είναι ασφαλτοτάπητας), μια που στο πρόσφατο παρελθόν είχε σημειωθεί εκεί ο τραυματισμός του καθηγητή φυσικής αγωγής του Σχολείου. Το αίτημα είχε φέρει πριν από ένα περίπου μήνα στην Επιτροπή ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γ. Γάκης εκτός Ημερησίας Διατάξεως και είχε τότε αποφασισθεί να γίνει έρευνα για το κόστος της εργασίας, που πιθανόν ξέφευγε από τις δυνατότητες της Επιτροπής, να συγκεντρωθούν ανάλογα αιτήματα και από άλλα Σχολεία της πόλης και να συζητηθεί και πάλι άμεσα. Στην αυριανή συνεδρίαση η Πρόεδρος της Επιτροπής Ξ. Νταγκαλή θα εισηγηθεί την παραπομπή του- και άλλων παρόμοιων αιτημάτων- στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ώστε να ενταχθούν στην εργολαβία 2016 του Δήμου περί συντήρησης και επισκευής σχολικών κτηρίων:

ΘΕΜΑ 1 Έγκριση προμήθειας στρογγυλής σφραγίδας με τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής σε αντικατάσταση παλαιάς , παρωχημένου μηχανισμού, που δεν λειτουργεί σωστά και δεν αποτυπώνει ευκρινώς και έγκριση σχετικής δαπάνης μέχρι του ποσού των 50,00 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 2 Λήψη απόφασης για την παράταση της διάρκειας της σύμβασης μίσθωσης κυλικείου του Γυμνασίου Άνοιξης για τρία (3) ακόμη έτη, ήτοι μέχρι 30-06-2019.

ΘΕΜΑ 3 Έγκριση πληρωμής δαπάνης ποσού 739,72 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ που αφορά στην εξόφληση τιμολογίου της Αγγέλικας Α. και Σια ΟΕ για συντήρηση, αναγόμωση, αντικατάσταση πυροσβεστήρων στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4 Έγκριση πληρωμής δαπάνης ποσού 570,01 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ για την εξόφληση τιμολογίων μηνών 12ου/ 2015 και 1ου/2016 της FMS.

ΘΕΜΑ 5 Έγκριση πληρωμής δαπάνης ποσού 1191,09 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ για την εξόφληση τιμολογίων 11ου/2015, 1ου/2016 της Konica Minolta.

ΘΕΜΑ 6 Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Λειτουργίας σχολικού κυλικείου των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου (ΓΕΛ και Γυμνάσιο Άνοιξης, Γυμνάσιο- Λύκειο Δροσιάς, Γυμνάσιο- Λύκειο Κρυονερίου, Γυμνάσιο- Λύκειο Διονύσου, Γυμνάσιο- Λύκειο Αγ. Στεφάνου και ΕΠΑΛ Διονύσου).

ΘΕΜΑ 7 Λήψη απόφασης για τη μη αρμοδιότητα της Σχολικής επιτροπής να προβεί σε κατασκευή αθλητικού δαπέδου γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ με χυτή ελαστική, ακρυλική, αυτοεπιπεδούμενη, αντιολισθητική τελική επένδυση πάνω σε υπάρχοντα ασφαλτοτάπητα στον αύλειο χώρο των Γυμνασίου-ΓΕΛ Διονύσου και τη διαβίβαση ανάλογων αιτημάτων στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 8 Λήψη απόφασης για την έγκριση προμήθειας βιντεοπροβολέα προς αντικατάσταση παλαιού για τις ανάγκες του ΓΕΛ Άνοιξης και έγκριση σχετικής δαπάνης 335,79 συμ/νου ΦΠΑ 23%.