logo


Εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών από τα Λύκεια της πόλης που στις πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά ιδρύματα της ώρας, θα πραγματοποιηθεί- εκτός απροόπτου- το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

Εκείνη την ημέρα, οι απόφοιτοι από τα 6 Λύκεια της πόλης (Αγ. Στεφάνου, Δροσιάς, Άνοιξη, Διονύσου, Κρυονερίου και ΕΠΑΛ), καθώς και οι συμμαθητές τους Διονυσιώτες από τα Αρσάκεια και την ΩΘΗΣΗ, φοιτητές πλέον στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, θα παραλάβουν επαίνους, ενώ οι πρώτοι σε μόρια εισαγωγής επιτυχόντες των Λυκείων, εφόσον είναι και δημότες- κάτοικοι Διονύσου, από ένα tablet αξίας 70 ευρώ, προσφορά της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου, όπως προσέθεσε ο Δ. Ράικος.

Η εκδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο, αποφασίστηκε στη χθεσινή (3/12) συνεδρίαση του ΘΕΣΠΙ, μετά από εισήγηση του Προέδρου Β. Δαρδαμάνη. Μοναδική διαφωνία αυτή του Γ. Κομνηνάκη από τη Νέα Πνοή, που τόνισε πως σωρός από αναμνηστικές πλακέτες περασμένων χρόνων βρίσκονται στοιβαγμένες στην αποθήκη του ΘΕΣΠΙ, μια που σ’ αυτές τις εκδηλώσεις οι τιμώμενοι δεν ενδιαφέρονται να προσέλθουν.

Η εκδήλωση βράβευσης έχει εκτιμώμενο κόστος 1800 ευρώ, θα περιλαμβάνει ελαφρύ φαγητό και παραδοσιακά γλυκά, ενώ ήδη δρομολογούνται προσπάθειες για την ανεύρεση χορηγιών.

Leave a Reply

*

captcha *