logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Στεφάνου, με ποσοτικά και ποιοτικά επαρκή δύναμη προσωπικού, ζήτησε ο Δήμαρχος Διονύσου από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας με σχετική του επιστολή. Αιτία στάθηκαν τα πρόσφατα κρούσματα με κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές του Δήμου Διονύσου.

Ο Δήμος Διονύσου γνωστοποίησε στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ότι προτίθεται να παράσχει υλικο-τεχνική συνδρομή ή υποστήριξη στα Α.Τ. και Τ.Α. Αγίου Στεφάνου και, επίσης, ότι δημότες προτίθενται να δωρίσουν δύο οχήματα (το ένα 4×4) στο Τ.Α. Αγίου Στεφάνου, με την προϋπόθεση και δέσμευση ότι θα διατεθούν οι αστυνομικοί για να τα στελεχώσουν και να περιπολούν με αυτά στις γειτονιές του Δήμου μας.

Σημείωση της Οδού Διονύσου: Αξίζει να προστεθεί εδώ, πως συνεδριάζει αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου το Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου, και ένα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης αναφέρεται ακριβώς στην ασφάλεια των κατοίκων. Το θέμα έρχεται μετά από ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα πριν από ένα μήνα, με πρωτοβουλία του καθηγητή Α. Κούτρη, και από τους παριστάμενους συναποφασίσθηκε να εισαχθεί άμεσα προς συζήτηση στο Τοπικό Συμβούλιο, μια που το τελευταίο διάστημα στο Διόνυσο έχουν σημειωθεί γεγονότα που συνδέονται με εγκληματικές ενέργειες.