logo


Με 32 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη 12 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Από αυτά 4 είναι απ’ ευθείας αναθέσεις, με το μεγαλύτερο ποσόν να αφορά στην προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για την κίνηση των μεταφορικών οχημάτων του Δήμου. Η απ’ευθείας ανάθεση  σ’ αυτήν την περίπτωση προτείνεται επειδή έχει καθυστερήσει ο προληπτικός έλεγχος νομιμότητας του σχετικού ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του Δήμου, με αποτέλεσμα να τελειώνουν τα καύσιμα και να κινδυνεύουν να ακινητοποιηθούν τα απορριμματοφόρα, τα πυροσβεστικά, οι υδροδοφόρες, οι αρπάγες, τα φορτηγά κ.λπ.

Η πλήρης Ημερήσια Διάταξη της αυριανής συνεδρίασης έχει ως εξής:

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προμήθειας Κλιματιστικού Μηχανήματος για το Χώρο Λειτουργίας των Κεντρικών Υπολογιστικών Συστημάτων (Servers) του ∆ήμου.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης, ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την Ανάθεση «Προμήθεια Ανταλλακτικών – Συντήρηση & Επισκευή Μεταφορικών Μέσων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για τη «Προμήθεια και Συντήρηση Χλωριωτών» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Αποκατάσταση της Βλάβης Πιεστικού Μηχανήματος (Αντλία) στο Αντλιοστάσιο της Λ. ∆ιονύσου στη ∆ημοτική Ενότητας Ροδόπολης.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την ανάθεση της προμήθειας «Υπηρεσίες Συντήρησης και Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού Κτιρίων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την ανάθεση της «Προμήθειας Υπηρεσιών Καθαριότητας – Περιβάλλοντος (Πλύσιμο Κάδων Αποκομιδής – Κοπή Ψηλών ∆ένδρων – Αποκομιδή Ογκωδών Απορριμμάτων)» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την ανάθεση της «Προμήθειας Ειδών και Εξοπλισμού Υπηρεσίας Πρασίνου» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Απευθείας Ανάθεση Αποκατάστασης Βλάβης Πιεστικού Ατλητικού Συγκροτήματος στο Φρεάτιο της Οδού Θεμιστοκλέους στην Περιοχή Αναγέννησης της ∆ημοτικής Ενότητας ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αίτημα της κας Βαρδαλάχου Αικατερίνης για αποζημίωση από πτώση κλαδιού στο αυτοκίνητό της.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση πρακτικών Νο1 και Νο2 για την «Προμήθεια Έτοιμου Σκυροδέματος» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 11ο: Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας, αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και απευθείας ανάθεσης υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών (Π.∆. 28/1980) ∆ήμου οικονομικού έτους 2015.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρακτικών για την «Προμήθεια Υδραυλικών Υλικών» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρακτικού για την παροχή υπηρεσιών για τη “Μεταφορά πολιτών για τη συμμετοχή σε Εκπαιδευτικές, Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις”

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση πρακτικών Νο 1 και Νο2 για την «Προμήθεια Ασφάλτου» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση μελέτης, ορών διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου: ο.ε. 2015 για την «Προμήθεια Γραφικής Ύλης – μικροαντικειμένων Γραφείου – Φωτοαντιγραφικού Χαρτιού & Εντύπων».

ΘΕΜΑ 16ο: Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για την κίνηση των μεταφορικών μέσων του ∆ήμου λόγω 1) μη ολοκλήρωσης των χρονοβόρων διαδικασιών του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού (σχετ. η αριθ. πρωτ.40288/2989/22-12-2014 διακήρυξη διαγωνισμού) 2) της άμεσης εξάντλησης του συμβατικού αντικειμένου της υπάρχουσας σύμβασης και 3) των κινδύνων που εγκυμονούν για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον από την μη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του ∆ήμου-Εγκριση της αριθ. 18/2015 μελέτης της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος- Εγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε 2015.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση πρακτικών για την «Προμήθεια ανταλλακτικών – Συντήρηση & επισκευή μεταφορικών μέσων».

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση πρακτικού για την συντήρηση και επισκευή ηλεκτρο-μηχανολογικών εγκαταστάσεων αντλιοστασίων και δεξαμενών πόσιμου νερού.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ ́αριθ. 56/2015 Απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 20ό: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Α ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2015.

ΘΕΜΑ 21ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης (οικονομική συμμετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (τοποθέτηση φωτιστικών, μετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήμου ∆ιονύσου – έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης».

ΘΕΜΑ 22ο: Απαλλαγή της υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής Ειρήνης Τριανταφύλλου/ Τριανταφυλλίδου (20.000,00) € και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 23ο: 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού ∆ήμου οε. 2015.

ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την καταβολή αποζημίωσης στον FODOR STEFAN για ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητό του από πτώση δένδρου.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «προμήθεια α) Ενημερωτικού Υλικού και β) Θερμικού Εκτυπωτή Πλαστικών Καρτών και Υλικοτεχνικού Εξοπλισμού για την υλοποίηση του προγράμματος δημιουργίας της «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΤΗ».

ΘΕΜΑ 26ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για “Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας XEROX”.

ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Προμήθεια φωτοτυπικών μηχανημάτων» και β) των τεχνικών προδιαγραφών.

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 28ο: Έγκριση δαπάνης & διάθεση πίστωσης για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής έτους 2015 του Ε.Ο.Ε.Σ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ Α∆ΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΑΝΘ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 29ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για την «Προμήθεια φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος» και β) των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων του πρόχειρου διαγωνισμού.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 30ό: Ορισμός μέλους επιτροπής διαγωνισμού για το υποέργο 5: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ∆ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Υ∆ΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ∆.Κ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ∆ΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΡΟ∆ΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΕΜΑ 31ο: Λήψη απόφασης προς άσκηση ενδίκου μέσου ανακοπής και αίτησης αναστολής κατά του με αριθ. πρωτ. εισερχ. στο ∆ήμο 8976/7-407-04-2015 κοινοποιηθέντος εκτελεστού απογράφου της με αριθ. 3221/2014 απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών με την παρά πόδας αυτού επιταγή εκτέλεσης.

ΘΕΜΑ 32ο: Λήψη απόφασης προς άσκηση ενδίκου μέσου ανακοπής και αίτησης αναστολής.