logo


Το Τμήμα Αντισφαίρισης (Τένις) του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης με την πραγματοποίηση των αγώνων επίδειξης, ολοκλήρωσε στο γήπεδο αντισφαίρισης Άνοιξης τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γ. Αρβανίτη τόσο το τμήμα ενηλίκων, όσο και το τμήμα των ακαδημιών με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 100 αθλητών, έχουν αναδείξει το τένις,  ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα του Α.Ο. Άνοιξης.

Η Έφορος τένις Έ. Μπιρπανάγου ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Α.Ο.Α  και επανέλαβε τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλουν τόσο ο προπονητής όσο  και τα μέλη της διοίκησης για την ανάπτυξη, μέσω του αθλητισμού, υγιών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Η κα Μπιρπανάγου επανέλαβε την επιτακτική ανάγκη βελτίωσης των εγκαταστάσεων που υπάρχουν, με την ελπίδα και την ευχή η νέα δημοτική αρχή και ειδικότερα όσοι ασχοληθούν με τον αθλητισμό να καταφέρουν ότι δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι και να ικανοποιήσουν το πάγιο αίτημα του τμήματος τένις του Α.ΟΑ που αφορά την τοποθέτηση/κατασκευή χώρου υγιεινής και την τοποθέτηση τέντας στα δύο κιόσκια του περιβόλου.

Τα μέλη του ΔΣ του Α.Ο.Α. Μ. Λουκάτος και Θ. Πανταζής, απένειμαν σε όλα τα παιδιά μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Facebook: Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης
Τηλ. 6939335162, 6944866067