logo


Με χορό, τραγούδι και θέατρο θα κλείσει ο Ιούνιος στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, μια που όπως ανακοινώθηκε στην περασμένη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 20 Μαΐου:

*στις 28 Ιουνίου τα τμήματα του Πολιτιστικού της Κοινότητας- χοροί λάτιν, κιθάρα, tae kwon do και παραδοσιακοί χοροί- θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Στην ίδια εκδήλωση θα συμμετέχουν τα τμήματα χορού του Κρυονερίου και της Ροδόπολης με το δικό τους πρόγραμμα.

*στις  29 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το Πρώτο για το Δήμο μας Φεστιβάλ Χορωδιών σε συνεργασία με τη χορωδία Σεμέλη της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου. Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν: η χορωδία επιστημόνων, η χορωδία του Δήμου Διονύσου, η χορωδία Νίκαιας, η χορωδία Φιλαρμόνικα και η Σεμέλη.

*και στις 30 Ιουνίου, θα ανεβεί από τα παιδιά του Λυκείου Διονύσου θεατρική παράσταση με το έργο Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη.

Ενόψει των παραπάνω εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν όλες στο χώρο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ, είναι απαραίτητες ορισμένες παρεμβάσεις, όπως τις κατέγραψε στην εισήγησή του ο τοπικός σύμβουλος της Διοίκησης Τ. Μπάσης. Συγκεκριμένα:

Είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του χώρου, η εξασφάλιση αρκετών καθισμάτων, η οικονομική κάλυψη για το φωτισμό, τον ήχο και τη μουσική, οι χημικές τουαλέτες, καθώς και η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας αλά και προσωπικού για διάφορες εργασίες.

Το κόστος για τα παραπάνω υπολογίζεται στα 1000 ευρώ, τα οποία αρχικώς υπήρχε η σκέψη να καλυφθούν από το ΘΕΣΠΙ, για τον οποίο όμως ακόμη εκκρεμεί το θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου. Έτσι στόχος του Τ.Σ. είναι τα έξοδα να καλυφθούν από το Δήμο Διονύσου.