logo


Ο Δήμος Διονύσου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) έχουν θέσει σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Διονύσου. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την πρώτη εκπαιδευτική περίοδο, στο Κέντρο του Δήμου Διονύσου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

– Επεξεργασία κειμένου-Διαδίκτυο (Πληροφορική Ι)
– Αγγλικά για το χώρο εργασίας
– Γαλλικά για τον τουρισμό
– Γερμανικά για τον τουρισμό

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στη γραμματεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Διονύσου (Ρούλα Πρίντεζη και Νικολέττα Ζάγκα) καθημερινά 10:00-13:00 στη διεύθυνση Πλατεία Μικράς Ασίας 49, Κρυονέρι.

Τηλ. 210 8161683

email: kdvmdionysos@yahoo.gr

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31-05-2013

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας