logo


Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθιεί τελικώς η αναβληθείσα στις 22/1 συνεδρίαση του ΘΕΣΠΙ, με τα ίδια θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

1. « Αποδέσμευση υπολόγου πάγιας προκαταβολής ο.ε 2014.»

2. «Λήψη απόφασης για την ανατροπή των απλήρωτων δεσμευμένων πιστώσεων ο.ε 2014.»

3. «Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Ο.Ν.Α.Π «Θέσπις» στην σειρά αγώνων δρόμου ‘’Pearl Izumi’’.»

4. «Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών, αξιολόγησης προσφορών Διαγωνισμών Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ έτους 2015.»

5. «Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ έτους 2015.»

6. «Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών, αξιολόγησης προσφορών γνωμοδότησης επί αυτών, υπηρεσιών έτους 2015(Π.Δ 28/80)

7. «Συγκρότηση επιτροπής πιστοποίησης και ελέγχου της καλής εκτέλεσης εργασιών/υπηρεσιών έτους 2015 (Π.Δ 28/80).»

8. «Διοργάνωση 2ης Συνάντησης Παιδικών Χορωδιών Δήμου Διονύσου.»

Υπενθυμίζεται πως η συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής είχε αναβληθεί μετά από αίτημα πολλών μελών του ΔΣ του ΘΕΣΠΙ, μια που την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν στην Αθήνα οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Για τη μεθαυριανή συνεδρίαση αποστέλλεται στα μέλη διορθωμένη η εισήγηση για τη συνάντηση Χορωδιών, που ζητεί έγκριση μόνο για την ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, στις 28 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως  πολλά μέλη είχαν αντιδράσει, μια που στην αρχική εισήγηση ζητείτο η έγκριση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης χωρίς καμιά αναφορά στο – έστω και ενδεικτικό- κόστος της. Ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει, όπως είναι φυσικό, η συζήτηση από το σύνολο των μελών του Δ.Σ. που καλούνται να εγκρίνουν εκ των υστέρων τη συμμετοχή του ΘΕΣΠΙ σε διοργάνωση αγώνων δρόμου.