logo


Ομαλά εξελίσσεται σε όλα τα εκλογικά κέντρα του Δήμου Διονύσου η ψηφοφορία για τις βουλευτικές εκλογές. Μοναδική παραφωνία οι ουρές που σημειώθηκαν γύρω στο μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο της Δ. Κ. Διονύσου: Εκτός από το φυσιολογικό- λόγω ώρας- όγκο του κόσμου, στο συνωστισμό και την καθυστέρηση συνετέλεσε και το γεγονός πως σε κάθε εκλογικό τμήμα, με τους 600 και πλέον ψηφοφόρους, υπήρχε μόνο ένα παραβάν, εν αντιθέσει με όλα τα υπόλοιπα εκλογικά κέντρα της πόλης, όπου οι ψηφοφόροι εξυπηρετούνταν από δυο παραβάν σε κάθε τμήμα και η εκλογική διαδικασία κυλούσε ομαλότερα.

Το πρόβλημα στο Διόνυσο, που επισημάνθηκε στους αρμοδίους του Δήμου τόσο από την Οδό Διονύσου όσο και από εκλογικούς αντιπροσώπους, αποκαταστάθηκε κατά τις 3 μετά το μεσημέρι, όταν προστέθηκαν κι άλλα παραβάν στο Διόνυσο. Ουρές- αν και σε μικρότερο βαθμό- παρατηρήθηκαν και στο εκλογικό κέντρο του Αγ. Στεφάνου, όπου εκεί τα 14 εκλογικά τμήματα συρρικνώθηκαν σε 10 με πάνω από 600 ψηφοφόρους το καθένα.

Στο οδοιπορικό της Οδού Διονύσου στα κέντρα, αξιοσημείωτη ήταν η παντελής απουσία εκλογικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ισχυρή παρουσία είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το ΚΚΕ. Στο εκλογικό κέντρο του Διονύσου συναντήσαμε την υποψήφια βουλευτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δ. Αφεντούλη και στον Άγ. Στέφανο την υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ Ε. Χριστοφιλοπούλου.

Από δεξιά: Ο Α. Σαρρής, ο Γ. Φωτάκης, δημοτικός σύμβουλος της Νέας Πνοής για το Διόνυσο, η Δ. Αφεντούλη και ο Ν. Τίγκας, παλιός δημοτικός σύμβουλος, με τη σύζυγό του.

Οι κάλπες, όπως είναι γνωστό, θα κλείσουν στις 7 το βράδυ και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Έγκυρα αποτελέσματα, ειδικά για το πώς ψήφισε αυτή τη φορά ο Διόνυσος, αναμένεται να έχουμε μετά τις 11 το βράδυ.