logo


Τη Δευτέρα 28 Ιουλίου θα εκδικαστεί η υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Wind για την απομάκρυνση της κεραίας που έχει τοποθετήσει απέναντι από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρυονερίου.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, κτήριο 5- αίθουσα 1 και με αριθμό εκθέματος 13. Εκεί θα παρευρεθεί ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης, ενώ εκ μέρους της νέας Διοίκησης του Δήμου η Π. Ταουξή (σ.σ. η οποία σε ένα μήνα αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών), μια που την ίδια ώρα ο νέος Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης θα συμμετέχει σε συνάντηση μελών του ΣΠΑΠ υπό την Προεδρία του Γ. Πατούλη. Ο κ. Ζαμάνης δηλώνει, εντούτοις, πως και η νέα Δημοτική Αρχή θα αγωνιστεί μαζί με τους Διονυσιώτες για να απομακρυνθούν οι κεραίες από τον αστικό ιστό.

Ο δικηγόρος Ν. Παπαϊωάννου, μέλος της Κίνησης Πολιτών Κρυονερίου, γονιός ο ίδιος παιδιού που φοιτά στο Γυμνάσιο της περιοχής, ο οποίος έχει αφιλοκερδώς αναλάβει την υπόθεση εξ ονόματος του Δήμου Διονύσου και του Συλλόγου Γονέων, και οι γονείς των μαθητών δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην υγεία τη δική τους και των παιδιών τους με κάθε νόμιμο μέσο. Και καλούν τους δημότες και τους κατοίκους του Διονύσου τη Δευτέρα το πρωί στα Δικαστήρια, ώστε με δυναμική παρουσία να επιβεβαιώσουν την ομόφωνη απόφαση της πόλης: Όχι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον οικιστικό ιστό.