logo


Θέλοντας να συνεχίσει τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα προς μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν φροντιστήρια, η Ένωση Γονέων Διονύσου καλεί τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε σχολεία της πόλης ή κατοικούν στο Διόνυσο, να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή:

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ     

enosigoneondionisou@gmail.com

         ΠΡΟΣ

 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ  Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί

Η επίθεση στο βιοτικό επίπεδο της λαϊκής οικογένειας δεν έχει τέλος. Μειώσεις μισθών και συντάξεων, χαράτσια, αύξηση φορολογίας κ.λπ. Κάθε οικογένεια όλο και πιο δύσκολα καλύπτει ακόμα και τα στοιχειώδη.

Η Ένωση Γονέων Διονύσου, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, για να στηρίξει  μαθητές που χρειάζονται βοήθεια στα βασικά μαθήματα και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα,  ξεκίνησε πριν το Πάσχα με την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών από το Δήμο μας  φροντιστηριακά  μαθήματα (φιλολογικά, μαθηματικά, φυσική-χημεία), για την Α’ Λυκείου και που συνεχίστηκαν και το καλοκαίρι  για τη Β΄ Λυκείου .

Ευχαριστούμε δημόσια τους καθηγητές για τη βοήθεια που αφιλοκερδώς προσέφεραν στα παιδιά μας. Η βοήθεια που προσέφεραν ήταν καθοριστική, και η κοινωνική προσφορά τους συγκινητική και ανεκτίμητη.

Με την έναρξη της νέας σχολική χρονιάς και θέλοντας να συνεχιστεί και φέτος  αυτή η προσπάθεια, η Ένωση Συλλόγων Γονέων ζητά από τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα σχολεία του Δήμου μας ή μένουν στο Δήμο Διονύσου να ανταποκριθούν στο αίτημά μας για δωρεάν Φροντιστηριακά μαθήματα για τους μαθητές του Δήμου μας. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής των Εκπαιδευτικών  θα γίνει προσπάθεια να οργανωθούν δωρεάν μαθήματα και σε άλλες τοπικές Κοινότητες στο Δήμο μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : Παπαϊωάννου  Βάσω 6977716456

ΤΟ Δ.Σ.