logo


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Οδού Διονύσου, είναι ζήτημα ωρών μέχρι να ανακοινώσει ο νέος Δήμαρχος της πόλης Δ. Ζαμάνης τα ονόματα των Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Διοίκησής του, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και σε πρώτη φάση να ενημερώνονται από τους προκατόχους τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αριθμός των Αντιδημάρχων δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ αλλαγές ίσως προκύψουν στο περιεχόμενο των καθηκόντων τους.

Πάντως, και ενώ αυτή την ώρα ο κ. Ζαμάνης και οι συνεργάτες του συσκέπτονται για τις τελικές αποφάσεις, ήδη έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα που θεωρούνται επικρατέστερα για Αντιδημαρχία.

Για παράδειγμα ο Τ. Μπάσης (του Μιχαήλ) από το Διόνυσο θεωρείται ιδανικός για το αξίωμα του Αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας και καθαριότητας, μια που στο αντικείμενο αυτό έχει θητεύσει επί σειρά ετών, ως κοινοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Διονύσου. Παράλληλα, είναι μάλλον βέβαιο πως ο κ. Ζαμάνης θα θελήσει να αξιοποιήσει- και μάλιστα σε Αντιδημαρχία στρατηγικής σημασίας- τον καθηγητή Ηλ. Υφαντή από το Κρυονέρι, που συνέβαλε τα μέγιστα στην εκπόνηση του σχεδίου στρατηγικού σχεδιασμού της παράταξης.

Ενώ για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. ακούγονται δυο ονόματα: Αυτό του στρατιωτικού Σπ. Γιαννουλάτου από τη Σταμάτα αλλά και του οδοντίατρου και Προέδρου του ΑΟΔ Β. Δαρδαμάνη από το Διόνυσο.

Η ανακοίνωση των ονομάτων, πάντως, θα δείξει αμέσως τι πρυτάνευσε στην επιλογή των Αντιδημάρχων: Η γνώση του αντικειμένου, η αποτελεσματικότητα, οι οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, η ικανότητα συνδιαλλαγής και σύνθεσης; Ή ο ευρύς κύκλος φίλων, άρα και η μεγάλη συγκομιδή ψήφων;